Op dit gesprek ben ik trots. Op zowel mijn gesprekspartner Miriam Hekker als op mijzelf. Omdat het ons, in mijn ogen, is gelukt onze essentie te pakken zonder de nuance te verliezen, vanuit een overwegend beschouwende rol. Een essentie die ik voel tot in mijn vezels: back to life. Back to reality. 

Een boodschap die ik waardevol vind om te delen, vanuit het hart. Terug naar nederigheid en de kracht van de eenvoud. Hier zijn, met wat er is, en er voor elkaar zijn. Moge we het gaan belichamen. Het begint bij jezelf (zijn). 

delen
Telegram
Email
WhatsApp
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marloes Van Reek
Marloes Van Reek
6 maanden geleden

Wat een mooi gesprek. Ik hoor zoveel herkenning en dat doet mij landen in mijzelf. ZIJN 😅 Heel veel dank.
Ohhh jaaa en ook nog. Ik kan ook zo genieten van klein leven. Boodschapjes doen, praatjes maken en vervuld weer thuis komen. Wat een rijkdom.

Ellen
Ellen
6 maanden geleden

Wat een mooie podcast. En zo herkenbaar ook. Zo probeer ik ook te leven. Toch ook dankbaar met wat Corona gebracht heeft: Een andere kijk op het leven. Dat moest zo zijn denk ik. En ik vind het fijn om jou en Mirjam te volgen. Gewoon omdat jullie oprechte fijne mensen zijn ❤️. En jullie ook zien/weten dat niks is wat het lijkt. Altijd fijn om in mijn achterhoofd te weten want dat geeft dan ook een soort vertrouwen. Dankjewel weer! 💋💋

Anitavanettinger
Anitavanettinger
6 maanden geleden

Heerlijk gesprek, herkenbaar. Ik ben na het stukje humor gestopt. Vanavond de rest hahaha. Een dag zonder lach is een verloren dag😅

Dagmar
Dagmar
6 maanden geleden

Dank, dank mooie vrouwen. Zo herkenbaar allemaal. Het kleine inderdaad, terug in dit leven, dichterbij (t)huis/hart in the present moment. Eckhard tolle is trots op ons denk ik;)
Jouw innerlijke proces Isa, al de fases die je bent door gegaan, ben ik stilletjes met je mee gegaan. Jouw spreken en delen heeft me zoveel gebracht. Je pure, authentieke zijn heeft me gesteund en verwarmd.
Weet dat je schijnt!
Liefs Dagmar

Ita
Ita
6 maanden geleden

Mooi gesprek. En de onderwerpen die jullie bespreken zijn zo essentieel en wezenlijk. Ik vind het ook zo fijn om veel ‘thuis’ te zijn. Even alle energie overal uithalen, dat geeft zoveel rust, vrede en intens geluk. Zo min mogelijk media input, want dat kost alleen maar veel energie. Samen met mezelf en mijn dierbaren een wezenlijk leven leiden, is waar het om gaat. Elk moment iets bijdragen aan met Hart en Ziel leven voegt iets wezenlijks toe aan het ‘leven’, en dat leeft naast al het andere: het niet-zijn, het doen, de wereld die gevormd is door het ego en al het andere..! Mooi, het leven gaat over verbinding en ook dat heb ik ervaren bij dierbaren die stierven en waarmee ik mocht meelopen tot hun overgang. En er is zoveel liefde in de dood! Het is zo bijzonder om zo dichtij de dood te mogen zijn. Dankjewel!

Saskia
Saskia
6 maanden geleden

Met twee oer boeiende dames kan niet anders als super boeiend zijn en tegelijkertijd hadden jullie elkaar naar mijn gevoel nog verder, dieper kunnen uitdagen, uitvragen tot op sloopkogel niveau 😉

David
David
3 maanden geleden
Sta jij achter mijn werk en wil je mij steunen? Je helpt me daar enorm mee. Via mijn website kan je doneren. Heel veel dank voor iedereen die mij al steunt. Het stelt me in staat te doen wat me te doen staat. En dat is mensen raken. Want ik wens dat wij voelen dat we zijn en waarheid vinden in ons eigen weten. Zodat alleen de liefde ons nog kan sturen. Het is mijn zielsmissie.

Bedrag