Je hoeft je niet met alles en iedereen te kunnen verbinden. Liever niet zelfs. Een harde les die ik moest pakken, om uit te komen bij mijn mooiste les van 2023: een echte high beleef je dicht bij de grond. 

Ik licht ze allebei toe in deze aflevering “uit de losse pols”. Geniet ervan.

delen
Telegram
Email
WhatsApp
Abonneer
Laat het weten als er
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marloes Van Reek
Marloes Van Reek
2 maanden geleden

Mooi Isa!! Voor mij geen externe high met oud en nieuw. Gedwongen landen met een griep en languit op de bank genoten van deze Radio Isa die mij een waardevolle inzichten brengt. Mijn zenuwstelsel is helemaal niet gebaat bij de externe highs!! En toch zoek ik ze keer op keer op. Zonder vervuiling. Wel heb ik baat bij glimmers van het gewone leven op ooghoogte. Ook die kunnen mij ontroeren. Containment door trouw te blijven aan mezelf. Zo had ik het begrip containment nog niet gezien. Die laat ik lekker landen. Dank je wel voor de inzichten en de kwartjes die vallen. Oh ja…. Zoveel herkenning over het eerste deel van de spiri spiri gemeenschap. Misschien begon het bouwen containment wel op het moment dat ik gemeenschap doorzag en verliet. De beste keuze om een eigen fundament te bouwen. Ik wens jou een rijk nieuwjaar. Nederig en ontroerend bewogen. En ik wens dat jij blijft delen. Zolang dat klopt. ❤️

Jolanda Olsthoorn
Lid
2 maanden geleden

Hi Isa, mooi en fijn dat je dit bespreekbaar maakt. Ik verliet mijzelf in een cirkel waarbij het alleen maar onveilig was. Voelde zo eng. Daarna was er zoveel reparatie werk nodig . Als je geen ellende vertelt dan kan er geen groei plaats vinden wordt er gezegd…. Maar ik vind dat ik zelf bepaal of ik groei door maak of niet. Ik vertrouw mijzelf en bepaal wie ik toelaat en op welk tempo. Ik mis het missen maar precies wat je zegt kabbelend leven is prima ! Het leven voor mij op ooghoogte zijn de insecten, eekhoorns , de vliegjes , vogels nieuwe begin van kleine stekkies voor mij is dat het nederige
Wens je een mooi nederig thuiskomen in nieuwe jaar ! .

Margriet
Margriet
2 maanden geleden

Mooi, Isa! Genoten. Dank voor deze fijne overdenking. Heerlijke timing ook, zo met oud en nieuw. Lig languit op de bank heel erg normaal en basic te doen.
Mooi hoe je vertelt over kleine dingen die groots zijn. Dank en liefs, Margriet

Jill
Jill
2 maanden geleden

Dankjewel Isa, je geeft woorden aan wat ik zie en ervaar. Dank.

Paulina
Paulina
2 maanden geleden

Dankjewel Isa voor het alert maken op het beschermen van je grenzen in de spirituele wereld. En je hebt me geïnspireerd op het gebied van nieuwjaarsvoornemens. Ik wil vaker de verbinding aangaan met de mensen die je dagelijks tegenkomt op de markt/vuilniswagen/postbezorgers etc met kleinigheden of een praatje. Iets wat eigenlijk buiten mijn comfortzone is, want anonimiteit voelt het veiligst. Maar de menselijke verbinding is toch het meest waardevol.

Christel
Christel
2 maanden geleden

Dank Isa, voor deze mooie aflevering. Ik voelde op een gegeven moment gewoon met je mee. Er zaten ook autodidactische stukken in die heel herkenbaar waren voor mij, waarom zou je bij “jezelf weggaan”, niet dus! Je mag blijven vertrouwen op je zelf. Hulp vragen is niet verkeerd, maar je kunt er zo mee op de koffie komen! Altijd even “voelen” dus, of het wel goed voelt. En je kunt altijd je mening bijstellen. Kun je eens een uitzending wijden aan het fenomeen “zielencontract/zielenafspraak” Voor jou nog een nieuw jaar met de beste wensen! Christel

Fatma
Fatma
2 maanden geleden

Ik voel elk woord van wat je zegt. Ik werd in 2022 bewust van de misleiding van het hedendaagse spiritualiteit en heb er volledig afstand van gedaan (incl. mensen bij wie ik continu over mijn eigen grenzen ging ). Het stukje waarin je uitlegt dat een trigger een waarschuwing is wat je lichaam als onveilig signaleert is echt ontzettend treffend. Ik geloofde ook heilig dat dat iets over mij zei, waardoor die grenzen continu vervaagden en ik mezelf op die manier ging ‘gaslighten’. Ik deel dezelfde gedachte dat ik niet meer met iedereen hoef te verbinden. Sindsdien ben ik terug naar mijn basis en ik ervaar zo ontzettend veel rust.

Ik vind het erg mooi dat je dit zo duidelijk en in weinig woorden kan uitleggen en hierover hebt gesproken in je podcast.

Ik heb veel van je laatste 2 afleveringen genoten en ik ben onwijs dankbaar dat we in dezelfde tijd leven en ik naar je gedachtegang mag luisteren. Ik kijk uit naar je nieuwe website! Veel succes met alles!

Esther
Esther
2 maanden geleden

Ik luister en denk.. Jep.. Jep… Jep.
Het “kleine”, op ooghoogte en in verbinding, dat je beschrijft is denk ‘t grote.. ‘t “goddelijke” qua ervaring is het “kleine” herkennen, door het durven ervaren van ontroering en ontroering is vr mij denk wel het voelen van Leven..Met alle gevoelens vandien. Misschien is ontroering ook wel aanraking vraag ik me ineens af.. Denk ‘t wel.

Ik heb ook genoten van je af en toe zingerige manier van vertellen waar ik blij van werd.
Dank je wel voor deze voor mij zuivere uitzending.
Ik ga mezelf vaker in ‘t moment de vraag stellen.. To Be or not to Be

Carla
Carla
2 maanden geleden

Isa, tijdens het luisteren voelde ik zo veel herkenning, ik kwam thuis! Dit is wat ik altijd al wist en gevoeld heb.
Jij hebt er woorden aan gegeven op een pure liefdevolle manier.
Het leven is zo gewoon en zo simpel!
Dank je wel, liefs Carla ☀️

Giedi Rietveld
Lid
2 maanden geleden

Dank voor je uitspreken in het openbaar. Ik neem het mee en ter harte. <3

Andrea
Andrea
2 maanden geleden

Mooi lieverd!

Dana
Dana
2 maanden geleden

Lieve Isa, dank je wel voor je mooie, eerlijke aflevering en podcast. Elke keer weer zin om ze te beluisteren. Fijn om herkenning te vinden en lekker met beide benen op de grond. Ze doen me goed! Dank je wel hiervoor, en de beste wensen voor in het nieuwe jaar!

Rachel
Rachel
2 maanden geleden

Wat ik zo mooi vind aan jouw podcast, is dat je mij steeds weer weet te raken. Het komt recht uit je hart en raakt daardoor het mijne. Dank je wel ❤️❤️❤️❤️❤️

Bernice
Bernice
2 maanden geleden

Wauw wat mooiiiii. Ik heb tranen kunnen huilen voornamelijk over wat je deelde mbt eenvoud van het leven. Daar hou ik zo van en het gevoel heb ik lang onderdrukt omdat de (spirituele) wereld waar ik ook zijdelings bij betrokken was zo anders was. Steeds vaker komt de laatste maanden het besef…..waar was ik al die tijd? Vanochtend, nieuwjaarsdag, werd ik wakker met het besef: het leven is als een speeltuin en maak gebruik van alle attributen die kloppend zijn voor jou en de rest laat het voor wat het is. Dus 2024 is mijn speeltuin…..veel liefs voor jou en ik ben dankbaar voor jou rauwe delen.En eindelijk geen spiritueel gewauwel.

Joy
Joy
2 maanden geleden

Dank je wel, Isa.
Zo puur en mooi hoe jij in de wereld staat en deelt.
Ik wens jou en velen met ons meer van deze nederige echtheid in ZIJN.

Daniˆëlle
Daniˆëlle
2 maanden geleden

Prachtig weer Isa! Blijf vooral doorgaan met deze mooie uitzendingen, ze zijn mij heel dierbaar. Je geeft letterlijk woorden aan hoe ik het zie en voel, ook al wist ik dat niet. Maar nu wel. Dankjewel.

Anita
Anita
2 maanden geleden

Zo met je eens. Ik merk de laatste tijd dat hoe meer ervaringen ik wil delen met anderen, hoe meer ik eigenlijk niet de antwoorden krijg die ik verwachtte. Dus ik hou er mee op en ga geloven in mezelf. Zoals jij ook al zegt, zelf doen!

Nouri
Nouri
2 maanden geleden

Mooi verhaal, en dat we meer menselijkheid mogen zien dit jaar, en het vooral niet verliezen! Daarnaast iedere dag gronden is het beste wat ik me heb aangeleerd vorig jaar. Je blijft gewoon connected naar mijn mening, misschien nog wel beter, want je gaat niet meer zo zweven. Dus blijf je meer bij jezelf en voelt externe energieën/gedachten in ieder geval niet meer als die van jezelf. Ofja das mijn beleving:)

Anne
Anne
1 maand geleden

wow…, zo herkenbaar en mee eens! Dank je wel mooie podcast dit.

Inge
Inge
1 maand geleden

The extraordinary is the ordinary seen in all its glory.
Deze heb ik altijd diep gevoeld.
Jouw beschrijving van het (non-duale ☺️) veld is zo voelbaar. Belichaamd. En die geen afgescheidenheid maar wel grenzen voel ik zo duidelijk. Ik neem mijzelf helemaal in acht. En durf ook actie te nemen. Ja.
Ontwaken is ook klein. Normaal. Ordinary.
Mijn intentie voor 2024 is dan ook, dicht bij mijzelf blijven. ✨ lfs

Gerrie
Gerrie
1 maand geleden

Zit ik nou mee te huilen over een verhaal over hoe iemand de kliko’s aan de vuilnismannen geeft. Ja blijkbaar wel .. haha

Judith
Judith
Antwoord aan  Gerrie
1 maand geleden

Owh haha ja ik dus ook….meer van dit in 2024….dankjewel Isa, voor je woorden

Rita
1 maand geleden

Ik moest eerst vreselijk lachen om dat gehuppel in de workshop maar ook huilen eigenlijk. 25 jaar terug was ik met opleiding magnetiseren beginnen in Adam . We kregen een oefening om te moeten lachen en ik kon dat niet en de hele groep wel. Het versterkte het gevoel van ergens buiten staan. Ik probeerde wat verkrampt te lachen maar dat lukte gewoon niet. Op zich geen ernstige oefening . Maar wat wel wat erg was denk ik nu..dat in het deelrondje ik er toch wel op werd aangesproken niet goed in mijn gevoel te zitten. Dat is eigenlijk wel ernstig. Misschien was ik de enige dacht ik toen al…die juist wel bij zichzelf bleef. Ik heb die opleiding niet afgemaakt😁

Paula
Paula
1 maand geleden

Ik hou van je puurheid. Besef ineens dat mijn eigen overtuigingen mij in de weg staan aangezien dierbaren wel eens aangeven dat ze mij horen als ze jou horen praten. Want als ik jou puur vind, waarom twijfel ik dan altijd aan mijzelf?

Jemima
Jemima
8 dagen geleden

Prachtig! Met tranen in mijn ogen zitten luisteren naar je.❤

Sta jij achter mijn werk en wil je mij steunen? Je helpt me daar enorm mee. Via mijn website kan je doneren. Heel veel dank voor iedereen die mij al steunt. Het stelt me in staat te doen wat me te doen staat. En dat is mensen raken. Want ik wens dat wij voelen dat we zijn en waarheid vinden in ons eigen weten. Zodat alleen de liefde ons nog kan sturen. Het is mijn zielsmissie.

Bedrag