In deze aflevering vertel ik hoe ik tot geloof ben gekomen. Een proces van – achteraf  gezien – een jaar ongeveer, met de nadruk op het afgelopen half jaar. Ik ben inmiddels gedoopt; een van de mooiste dagen van mijn leven. 

Twee jaar geleden, toen het online ook veel over God ging, heb ik me verdiept in het evangelie. Want ik snapte het niet. Ik zag witte duiven, bidhandjes en bijbelteksten en op alle vragen werd geantwoord met: zoek en gij zult vinden. Ik kon het een plekje geven toen ik het snapte, maar voelen deed ik het niet en ik parkeerde ik God.

Toen ik op mijn alltime low geen uitweg meer zag, richtte me tot Jezus. Ik kende de weg. Ik ging voorbij de weerstand en wat ik vervolgens kreeg te zien, ging voorbij verstand. Ik ontving de Heilige Geest als een bliksemschicht en de schellen vielen van mijn ogen. 

Zonder de verblinding weet ik eindelijk waar ik loop. En sinds de ontvangst van de Heilige geest ook met wie. Halleluja.

“Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.” Efeze 6:12

Ik ben thuis. 

JHWH JAWEL

delen
Telegram
Email
WhatsApp
Abonneer
Laat het weten als er
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rianne
Rianne
4 maanden geleden

Zo mooi! God ís de Waarheid 🤍

Peter Admiraal
Peter Admiraal
Antwoord aan  Rianne
4 maanden geleden

Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven. De beste keus die je gemaakt hebt Isa

Erik Louwerse
Erik Louwerse
4 maanden geleden

Thank you Jesus, all the glory belongs to You!

Édith
Édith
Antwoord aan  Erik Louwerse
4 maanden geleden

AMEN!

marlou van essen
marlou van essen
4 maanden geleden

Wow Isa, wat bijzonder, ik zag dit stukje langskomen bij een vriendin op FB en al lezende kreeg ik tranen in mijn ogen. Ik ben je, als de kleine activist, in het begin van de c gaan volgen, geweldig jouw moed, later werd het wat stiller rondom jou. Welkom tot de familie van God, een nieuwe zus erbij! Yeshua’s nabijheid en vrede gewenst in jouw unieke weg. Marlou van Essen

Riechelle
Riechelle
4 maanden geleden

Wat fantastisch Isa. Je bent altijd in mijn gebeden geweest, omdat ik aan je zag en aan je voelde hoe zoekende je was. Ik ben zo blij dat de nu de juiste weg heb gevonden! Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar Hij zal altijd bij je zijn. Laat je niet ontmoedigen en tegen houden in je weg naar het eeuwige leven ❤️

Caroline de Jong
Caroline de Jong
Antwoord aan  Riechelle
4 maanden geleden

AMEN! Isa, ik begon je te volgen toen je in 2020 lawaai begon te maken en was heel blij met je wakkere geluid. Ondertussen was ik ook voor je aan het bidden want wat Riechelle zag, dat zag ik ook. En daarvoor hoeven wij geen eer want de Heilige Geest deed het werk! Ik ben God zó dankbaar dat je Hem vond en Hij jou, ik hoor en herken in alles wat je vertelt de vreugde van leven en wandelen met God! Halleluja!

Marita
Marita
4 maanden geleden

Mooie moedige podcast om zo je proces te delen. Fijn om naar te luisteren. Belangrijkste is dat je innerlijk vrede en vreugde ervaart.

Wilma
Wilma
4 maanden geleden

Zo mooi om jou te horen vertellen over wie God, de verwondering! Dank je wel, dit brengt me ook weer dichter bij Hem.

Hans Vrijmoeth
Hans Vrijmoeth
4 maanden geleden

Fantastisch getuigenis!

Jan Hensen
Jan Hensen
4 maanden geleden

Wat een verhaal.
Prijs God.
Gefeliciteerd.
Je bent thuisgekomen.

Francien
Francien
4 maanden geleden

Welkom thuis!
Mooi hoe je jouw reis en proces verwoord en dat je zelf als je wakker bent nog meer wakker kunt worden.
Heel bijzonder, met ontroering naar jouw verhaal geluisterd. Dank je wel voor het delen!

ingmar beldman
ingmar beldman
4 maanden geleden

Ik heb ademloos geluisterd. Dank wederom voor het delen. Je beschrijft een proces dat bij zeer velen plaatsvindt, het moment van het loslaten van ego en overgeven aan de stroom van het leven. Dat je daarmee andere namen gebruikt vind ik bijzaak. We gebruiken op de planeet allemaal andere namen. Vandaag ga je naar een kerk, morgen naar een oude boom en overmorgen zie je in je kind het antwoord op jezelf. Met woorden verander je niet het proces. Het proces is universeel.
Je verrast steeds. En het is zo integer. Ik ken weinig mensen die zo integer zijn als jij. Elk woord dat je spreekt is congruent aan wat je voelt.
En je hebt me geïnspireerd om niet alles bij mijzelf te zoeken en begeleiding te vragen. Who knows who are dying for us to reach out.
Dank!

Sacha Sigalas
Sacha Sigalas
Antwoord aan  ingmar beldman
3 maanden geleden

En dank aan jou, Ingmar, voor je herkenbare woorden!

renske
renske
4 maanden geleden

Mooi gesproken. Herkenbaar. Ja het loopt wel los 🙂 God voorziet.

Maartje
Maartje
4 maanden geleden

Zit huilend te luisteren. Zo mooi. Wat een wonder! Wat is God goed. En wat werkt Hij op bijzondere manieren. Ben zo zo zo blij voor je lieve Isa. All praise to the most Highest.

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Maartje
Annette Heynderickx
4 maanden geleden

Lieve Isa, ontroerd laat je me achter na het beluisteren van je podcast. Voor mij verbind je moed en liefde in je weg, waarheid en leven. Het is zo inspirerend. Blijf alsjeblieft doorgaan ik blijf je graag volgen

Laura
Laura
4 maanden geleden

Weet jij wat hoogbegaafdheid precies is? Heb jij dat al onderzocht bij jezelf?

Carla Hamoen
Carla Hamoen
4 maanden geleden

Lieve Isa, wow wat een prachtig en ontroerend en krachtig getuigenis. Zo mooi hoe je het werk van de Heilige Geest uitlegt. Zo dankbaar en blij dat je thuis gekomen bent bij Jahweh God.
Heel veel zegen en ik denk dat als je nu naar de berichtjes kijkt, je ziet dat je er een hele nieuwe familie bij hebt.
Liefs!

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Carla Hamoen
Andreas
Andreas
4 maanden geleden

Gaaf Isa! Je doet je naamgenoot alle eer aan!

Blessings

Anita
Anita
4 maanden geleden

Geweldig Isa, Bij mij speelt ongeveer hetzelfde plaatje. God was altijd wel in mijn leven totdat ik twee jaar geleden tegen hem uitriep neem het maar van me over ik weet het niet meer, beslist U maar voor mij. Er zijn teon veel dingen gebeurd maar ze waren bijna allemaal negatief. Maar is besef dat dit Gods manier is om me te laten weten dat ik moet stoppen met rennen en het allemaal maar alleen meen te moeten proberen. Je helpt gelijk we moeten elkaar helpen en je moet ook gewoon hulp accepteren. Ik ben helaas niet aangeraakt door de heilige geest maar misschien komt dat nog. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik God heb en weer opnieuw in mijn leven heb toegelaten. Ik werd, net als jij, erg verward door Satan die mij in andere dingen liet geloven, waardoor ik dacht dat God toch niet bestaat en daar voelde ik mij zo kloten bij. Hij was elke avond mij hoop voor een nieuwe dag, ik kon elke avond met hem praten, noem het bidden ik hoefde het niet alleen te doen. En nu weet ik het zeker hij is er voor ons. HIj zit in ons en wij zitten in hem

Bernice
Bernice
4 maanden geleden

Wauw wat mooi, helder en bijzonder pad ben je ingeslagen. Zo gaaf dat je de liefde van God in je hebt toegelaten en bent gaan leven. Veel liefs voor jou 💛

Houtman
Houtman
4 maanden geleden

Halleluja !!
Dank voor je openheid💪

En je naam;
“isa” is de Arabische naam voor “Jezus 💎 “
“kriens” is etymologisch verwant met “separate”

Apartgezet voor & door Jezus ✨

Jacqualine Zonneveld
Jacqualine Zonneveld
4 maanden geleden

Wat moedig van je om je proces hier te delen Isa. Het is niet toevallig dat je weer op mijn pad bent gekomen nu denk ik. Ook ik ben zoekende en begin steeds meer onechtheid te voelen/ervaren in het New Age wereldje. Ik heb lang gedacht dat het mijn weg zou zijn. Voel ook dat dingen niet kloppen en ik doorzie het steeds meer, al wil mijn verstand er nog niet helemaal aan merk ik. Ik voel echter dat de schepping zoveel groter is en dat er zoveel liefde schuil gaat in hoe de dingen zijn gemaakt door God. Al kost het mij moeite om dat voluit te zeggen en mij daaraan over te geven. Ik ben je dankbaar dat je dit hebt willen delen; het sterkt mij om mijzelf er ook nog meer voor open te stellen.

Karsten
Karsten
4 maanden geleden

Thuis. Net als de verloren zoon in Lukas 15. Je mag bij Hem komen zoals je bent. Heerlijk. Thuis. Geweldig Isa! Beste keuze die je kan maken in je leven. Voor Hem leven is een rijk leven. Je bent Zijn geliefde dochter.

Keep fighting the good fight!

Anna
Anna
Antwoord aan  Karsten
4 maanden geleden

Dank je Isa voor het delen…zoveel herkenning nu je je hebt overgegeven aan Jezus Yeshua en hebt ontdekt dat Hij werkelijk de Weg, de Waarheid en het Leven is. Je bent opnieuw geboren. Jezus maakt waarlijk vrij,
God is zo liefdevol en verlangt zo naar zijn kinderen om een relatie met hen te hebben.
Hij geeft zoveel blijdschap en innerlijke vrede, die de wereld niet kent. Het is geweldig mooi. Nooit heeft iemand spijt gehad van deze keus. God is zo Genadig en Barmhartig, Geduldig en Goed. ♡♡♡ Halleluja.

Chantal
Chantal
Antwoord aan  Karsten
2 maanden geleden

Ik las vanochtend toevallig Lucas 15 nadat ik Isa’s getuigenis hoorde in haar podcast, ik kreeg kippenvel. We zijn allemaal zijn kinderen van God die ons weer in open armen ontvangt als we terugkomen. ✝️🕊🕊

Goed gedaan Isa beste keuze van je leven, welkom thuis en welkom in het koninkrijk. Heel de hemel juigt, (en ik ook) Halleluja!

Leo & Marieke
Leo & Marieke
4 maanden geleden

Lieve Isa, wij zijn helemaal in de Gloria, we hebben er een nieuwe zus bij.. en wat voor één!!
Wij zijn super trots op je, dat je dit deelt en hoe geniaal je het verwoord.
Veel liefs. ❤️

Dita Steenbergen
Dita Steenbergen
4 maanden geleden

Wat een mooi getuigenis! Zo mooi hoe je Jezus hebt gevonden en hoe je ermee naar buiten treedt. Eerst was je een ‘wappie’ en nu een ‘snappie’! Respect! 💪🏻👊🏻🙌🏻🙏🏻

Desiree
Desiree
4 maanden geleden

Wat een geweldig nieuws!
Ik volgde je vanaf het begin met het corona verhaal en wat een weg heb je bewandeld en wat een getuigenis.
Mooi!

Gerda
Gerda
Antwoord aan  Desiree
4 maanden geleden

Fantastisch Isa! Zo geweldig om dit te horen!!❤️❤️🙏

Hannah
Hannah
4 maanden geleden

Halleluja, wat een wonder lieve vrouw. Wat vertel je het mooi en kraakhelder. Ik ben zo verwonderd en dankbaar dat God zich aan jou heeft laten zien!! Gefeliciteerd met je nieuwe leven in Hem. De oude “jas” is uit, de nieuwe is aan. Gezegend ben je. Ik bid je vrede en rust toe om samen met broers en zussen die je lief hebt verder te wandelen op het pad dat voor je ligt. En te ontdekken hoe die jas precies past bij jou.

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Hannah
Deborah
4 maanden geleden

Wauw!! Wat ontzettend gaaf!! En wat kun je het goed uitleggen en verwoorden in je podcast en in je tekst.

Gjalt
Gjalt
4 maanden geleden

Somberheid, depressies, dip …. Predispositie om de volle waarheid te vinden, of eigenlijk: je wordt gevonden. Zo ging het bij mij ook, 1970 – 1972. Simultaan volgde ik een cursus astrologie bij Mellie Uyldert te Bussum, en dit was op eigen initiatief. Sinds medio 1970 werd ik door iemand uitgenodigd om naar een samenkomst van een Volle Evangelie Gemeente te komen. Dat kwam dus naar mij toe. Ik zag en voelde toen ook het verschil. In de decennia daarna ben ik steeds meer gaan begrijpen, en naar mijn overtuiging door inspiratie van de Heilige Geest. Jezus is een ziel zonder voorafgaand karma. Verbondenheid met Christus Jezus geeft oplossing van alle karma richting oplossing. Wie Jezus liefheeft, neme haar of zijn kruis op en volge hem. De leer van Boeddha is prachtig maar niet afdoende. Maar de Bergrede is praktisering van onthechting, dat een soort sterven is van het ego. In ieder mens is God te vinden, en zo dienen we ieder mens ook te benaderen.

Gjalt
Gjalt
Antwoord aan  Gjalt
4 maanden geleden

Hi Isa, Door jouw verhaal word ik opnieuw bepaald bij waar ik nu zelf sta. Ik weet, teruggaande in mijn herinnering, dat ik me eind 1971 voelde als een pasgeboren baby, en ik herken een dergelijke innerlijke gewaarwording ook in jouw verhaal. Daaruit kwam mijn verlangen voort om me te laten dopen. De doop – 21 februari 1972 – op zich voegde niets toe, het was meer uiting van mijn beslissing. De wezenlijke verandering gebeurde al in de maanden ervoor, en ik kon er met niemand over praten. Dat eerste gevoel verdwijnt op den duur, althans uit het bewustzijn, want in de diepte blijft het voor altijd. Er was wel meteen een honger naar kennis. Toch kwamen niet op alle vragen een duidelijk antwoord. En dat hoeft ook niet. Tijdens het verdere verloop van mijn leven mislukten vele eigen plannen. Nu achteraf zie ik het als een leerschool, waar ik tot nu toe nog steeds lessen uit trek. Iedereen doet eigenlijk maar wat, en dat zie ik mezelf ook doen. Alleen zijn, mezelf terugtrekken, is voor mij meestal de weg om in de grote Liefde te blijven. Het wonderlijke is dat er mensen op mijn pad komen, soms jaren van te voren aangekondigd door een droom. Met daarbij een innerlijke opdracht die ik voel. De laatste tijd heb ik hier in Baambrugge wat contacten met gelovigen die hier naar een PKN-kerk gaan. Daar ben ik blij mee, al ga ik niet altijd op zondag naar de kerk.

Riekie Schoneveld uit Den Haag
Riekie Schoneveld uit Den Haag
Antwoord aan  Gjalt
3 maanden geleden

Jammer dat je niet elke zondag naar de kerk gaat nu het nog kan.In andere landen is zoveel Christenvervolging en wij kunnen hier in NEDERLAND, TOT NU TOE, NOG IN VRIJHEID NAAR GODS huis gaan. om steeds meer van hem te mogen leren kennen en Zijn stem te vernemen.

Rivka
Rivka
Antwoord aan  Riekie Schoneveld uit Den Haag
3 maanden geleden

Naar een kerk gaan of samenkomen zónder georganiseerde religie, het gaat nooit om het gebouw.
Hij woont IN ons, dus waar 2 of 3 in Zijn Naam begeren, naar Zijn wil, Hij zal het doen.
Elkaar opzoeken zónder hiërarchie, een ieder heeft iets, samen het Woord openen.
Terug naar, aan huis de maaltijd delen en elkaar bemoedigen, zonder overheidsbemoeienis en registratie lijkt mij wijs.
De CCP weet wat een staatskerk is.
Bouw vriendschappen met medegelovigen.
Shalom.

Gjalt
Gjalt
Antwoord aan  Rivka
3 maanden geleden

Dat laatste vind ik ook heel belangrijk. En dat doe ik dus ook. Dat brengt met zich mee dat ik ook naar kerkdiensten ga.

Gjalt
Gjalt
Antwoord aan  Riekie Schoneveld uit Den Haag
3 maanden geleden

Ik heb wel contact met geloofsgenoten. Mijn weerzin tegen kerkgang komt met name daar uit voort dat ik me niet geheel kan vinden in de kerkelijke dogma’s zoals die tot uiting komen in de geloofsbelijdenis. Jezus wil niet worden aanbeden, want hij zegt: Bid tot de Vader. Via het dogma van de drie-eenheid Gods wordt Jezus toch weer aanbeden, bijvoorbeeld in lied-teksten. En dan kan dus niet. Ook de leer van het plaatsvervangend lijden is een theologische constructie die niets duidelijk maakt en dus ook niet klopt.

Chantal
Chantal
Antwoord aan  Gjalt
2 maanden geleden

Ten eerste is Jezus God in menselijke vorm, dus ja we moeten hem zeker aanbidden. Ten tweede duidt jij op het feit dat hij niet aanbeden wilt worden maar dat is omdat hij PERFECT is en dus ook perfect in nederigheid. Jezus is echter Heer der Heren, koning der koningen en elke knie zal voor hem buigen en elke tong zal dit toegeven.

Sylvia R. Bremer
Sylvia R. Bremer
Antwoord aan  Chantal
2 maanden geleden

Hai

G-d aanbidden is ook mooie ‘preken’ bekijken op yt. Je huis netjes maken alsof je het voor de Here doet. Etc.

Heb ‘n mooie preek gevonden:
https://youtu.be/YSG2ibJiZww?si=xa70ln5Tue6Ism8X

Karin
Karin
4 maanden geleden

Jij ook al, dat maakt me blij <3 Dank je voor het delen Isa. Fijn om mee te mogen kijken naar jouw proces. Ik zit er momenteel zelf ook in.

Annelies
Annelies
Antwoord aan  Karin
4 maanden geleden

Hi Isa,
Ik moest onmiddellijk aan het seminar van Mark Passio over Natural Law denken.
Ken je dat? Over innerlijk weten… waarheid en nog veel meer!
Voor mij het meest bijzondere wat ik de afgelopen 4 jaar heb beluisterd.
Van harte aanbevolen!
3 delen, in kleine porties tot je nemen:

https://www.youtube.com/watch?v=ASUHN3gNxWo

AVe

Petr Gang
Petr Gang
Antwoord aan  Karin
3 maanden geleden

Beste Karin, Lees dagelijks uit de bijbel en praat gewoon met God. Hij weet alles van jou, voordat je aan de woorden denkt of uitspreekt weet Hij al wat je precies ermee bedoelt. Het moeilijkste voor een mens is om zich geheel over te geven aan God. De mens heeft altijd rebellie gevoerd tegen God en Jezus Christus, eigenwijs en op eigen kracht het leven willen leiden. Wanneer je volledig aan God overgeeft, vraag dan of Hij De Heilige Geest over je wilt uitstorten. Als je dit ervaart dan kun je pas echt zeggen dat je een wakkere Kind van Hem bent.

Annelies
Annelies
4 maanden geleden

Hi Isa,
Ik moest onmiddellijk aan het seminar van Mark Passio over Natural Law denken.
Ken je dat? Over innerlijk weten… waarheid en nog veel meer!
Voor mij het meest bijzondere wat ik de afgelopen 4 jaar heb beluisterd.
Van harte aanbevolen!
3 delen, in kleine porties tot je nemen:

https://www.youtube.com/watch?v=ASUHN3gNxWo

AVe

Vieb Barnard
Vieb Barnard
4 maanden geleden

Wat een mooie oprechte podcast! Dank voor het delen. En best wel herkenbaar wat betreft een aantal Gods ervaringen laat ik maar zeggen. Hier na ruim 20 jaar een spirituele dodo uitgehangen te hebben duidelijk tot de conclusie gekomen dat ik het niet alleen red, begonnen met bidden naar de goddelijke bron en voel me steeds meer thuis komen bij God.

victor
victor
4 maanden geleden

lieve Isa. Je hebt de Levende , de Eewige ontmoet.Roep Jezus Chrithus! aan.! Hij is de Levede Opgestane! Hou vol! veel misleiding in chritendom. Alsjeblieft! volg Billy Crone
alsjeblieft!! https://www.youtube.com/watch?v=vDYDVH7vJfk

victor
victor
4 maanden geleden

billy Crone is 1 van de zeer wakkere pastors. alsjeblieft LIEV. BEKIJK al z/n vids

Amber
Amber
Antwoord aan  victor
4 maanden geleden

Truthunedited heeft ook een erg sterk YouTube kanaal.

Bas van der Hel
Bas van der Hel
4 maanden geleden

Wauw!! Wat een getuigenis lieve Isa! Halleluja!! God is goed! Nu ben je pas ECHT wakker!! 😉 welkom in Gods koninkrijk ❤️

Amber
Amber
4 maanden geleden

Kippenvel. Echt waar Isa (en ik heb de podcast nog niet eens geluisterd). Zo intens blij om jou nu een zus te mogen noemen. Ik heb je altijd een prachtig en oprecht mens gevonden. De heer heeft je al gekend voor de grondlegging van de wereld. Er is maar 1 weg en 1 waarheid en je hebt hem gevonden. Glorie aan onze Heer en heel veel zegen toegewenst.

Michiel
Michiel
4 maanden geleden

Mooi Isa dankbaar rusten bij God, rusten aan de bron. Zelfs houden van de ‘vijand de duivel’ als expressie van collectieve pijn en onwetendheid is de weg die we allen gaan naar vrijheid en gemanifesteerde liefde.

Michiel
Michiel
Antwoord aan  Michiel
4 maanden geleden

Twee hele mooie art-videos over God én de satan kan ik aanraden, genaamd ‘Akiane breath of love’ én ‘Ebba Pauli een Moeder’ beide te vinden op Youtube.

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Michiel
Tanja
Tanja
4 maanden geleden

Hallelujah Isa!! Dankjewel voor het delen van deze ontzettend diepgaande podcast. Ik voel zo wat jij ervaart en in woorden uitspreekt als je over Jezus spreekt. God is goed, Jezus is de Waarheid, de Weg en het Leven. Ik leef nu 6 jaar met Hem. Fantastisch, dat wens ik iedereen toe. Ik bid ervoor! En ik wens jou heel veel zegen toe die alleen uit God onze Here Jezus Christus kan komen.

Leon
Leon
4 maanden geleden

Wow, hier heb ik toch wel wat keertjes voor gebeden. Het wordt echt tijd dat het wakkere kamp gaat inzien dat het ultieme doel van ‘the powers that be’ is om de laatste restjes christendom weg te vagen en iedereen in de ‘survival of the fittest’ modus te krijgen. Alles kan en mag behalve het ware christelijke geloof. En omgekeerd moeten de ware christenen in hun kracht gaan staan door eerst de vijand in de ogen te zien en daarna, met de kennis van wat er nu allemaal gaande is en hoe toegewijd de vijand is, te gaan bidden en ook kracht aan hun gebed te verlenen door heiligmaking na te streven. Dwz je leven opnieuw in te richten met veel tijd voor gebed, bijbel en vriendschap met god. Bidden is niet voortdurend praten praten praten maar vragen aan onze schepper om jou te veranderen in alle stilte. Overigens is god nu juist NIET hetzelfde als ‘de bron’ of ‘het universum’. Wat die woorden maken hem tot iets onpersoonlijks en zelfs onintelligents of maken hem tot ‘alles’ behalve een persoon en persoonlijke relatie met god is nou juist de enige echte boodschap van de revolutionair de Jezus was.
Voor iedereen die een fantastische mix wil zien en horen van geloof en ‘wakker zijn’ zou ik eens naar deze wekelijkse vrijdagavond lifestream op youtube kijken; hier is de laatste uitzending https://www.youtube.com/watch?v=_aUE7NhyFVM&t=4514s&ab_channel=LifeIsSpiritual

Leon
Leon
Antwoord aan  Leon
4 maanden geleden

p.s. Als ik mijn reactie zou kunnen aanpassen zou ik survival of the fittest (hoewel uiteindelijk waar) weghalen en de zin erna wat uitdiepen.
Met alles kan en mag bedoel ik, dat haast iedereen inmiddels spiritueel is, en gelooft dat er ‘iets is’ maar het is streng verboden om te beweren dat er zoiets als een echte enige waarheid is. Dan ben je niet open minded en respectvol. En dat maakt het zo lastig. Isa vergelijkt dat heel terecht met de situatie van wakkeren versus niet-wakkeren. Als wakker mens is alles zo helder dat je al gauw niet meer begrijpt hoe anderen nog ‘slapen’ en na alles uitgelegd te hebben kun je niet veel meer doen. Zo is het inderdaad als je god in je hart krijgt. Het wordt op den duur zo vreemd en ook tragisch dat anderen die stap niet zetten en het niet zien. ‘Je gaat het pas zien als je het doorhebt,’ aldus Cruijff over het voetbalspel. Ook het leven is een spel, een schaakspel tussen duistere machten en hemelse machten. Het speelt zich recht voor (of eigenlijk achter) onze ogen af. De inzet, dat zijn wij. Wij menen dat wij vrij zijn om te doen wat we willen in en met ons leven, terwijl het, geschenk zijnde, eigenlijk zou moeten worden teruggegeven/ toegewijd aan degene die ons dat gegeven heeft.

Leon
Leon
Antwoord aan  Leon
4 maanden geleden
Leon
Leon
Antwoord aan  Leon
4 maanden geleden
Marieke Moore-Wieland
Marieke Moore-Wieland
4 maanden geleden

Lieve Isa, jouw getuigenis is zo’n mooie bemoediging voor alle Christenen. Absoluut we weten wie de waarheid is en we hebben het eeuwige leven, maar soms is onze levens weg nog met obstakels, maar wij weten dat we er komen en er sterker uitkomen. Het is zo mooi te zien dat God zijn kinderen roept en dat Hij dit doet over de Hele wereld. Het is Zijn Vader Hart die ons alles heeft gegeven en van ons houdt met een oneindige liefde. Je bent altijd een grote inspiratie geweest voor mij tijdens de corona tijd, but now even more! Xx

Hans
Hans
4 maanden geleden

Wouw, idd hallelujah. Wat geweldig! En zo herkenbaar allemaal. Ongeveer twee jaar terug heb ik God leren kennen en mezelf over gegeven aan Jezus. Zo spannend maar echt thuis komen. Het is daarna ook nog echt wel heel pittig geweest. Daarom Vader bescherm Isa, in Jezus naam. oja, en die website, dat is echt een plan van God. Daar moet ik dan weer om glimlachen. Grt, Hans

Myriam Sieuw
Myriam Sieuw
Antwoord aan  Hans
4 maanden geleden

Indrukwekkend, Isa. Heel veel herkenning over alles wat je ziet, en over bepaalde ervaringen. Veel herkenning over zien wat het Licht is, God en wat het duister is. Mijn leidraad is, dat alles wat ons verbindt (met elkaar, met de dieren en de natuur) dat dat Goddelijk is en alles wat ons verdeelt het duister is. Ik ben nog niet zover in mijn proces als jij op weg naar God toe, maar ik herken veel. Bedankt voor het uitspreken. En naar welke kerk ben jij gegaan?

Marcus
Marcus
4 maanden geleden

Wauw, fantastisch! Dank je voor je getuigenis! De Heilige Geest zal je helpen, troosten, bekrachtigen, leiden! Qua corona slapen er ook heel veel christenen, maar beste is elkaar te blijven respecteren en te zegenen. God zegen je! Er is 1 persoon die dit goede nieuws van jou heeft willen weerhouden, ben blij dat je het goede nieuws van jou en Jezus hebt verteld. Wat een bemoediging voor mij en voor velen andere christenen!
Zegen en gezondheid voor jou en je geliefden.

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Marcus
Magda
Magda
4 maanden geleden

Geweldig! Wat is God Goed! Hij heeft jou overtuigd, jou getrokken en jij bent gaan zoeken. Jezus is vrede en rust, en in Hem zul je helemaal tot rust komen! Uit ons zelf kunnen we ook nooit tot vervulling komen.
Ik ben heel blij voor je! Welkom in Gods gezin! Wees gezegend!

Édith
Édith
4 maanden geleden

Praise the Lord!

Tessa
Tessa
4 maanden geleden

Wow Isa, welkom in de familie😊 ik volgde je een beetje in de coronatijd en dacht regelmatig: je bent er bijna🔥 wie zoekt zal vinden…en dat heb jij gedaan. Veel zegen met je reis met Hem, en ik hoop meer van je te horen!

Gertrude
Gertrude
4 maanden geleden

Gefeliciteerd! Wat mooi, ik ben blij voor je. Ik heb je veel als kleine activist gevolgd in de jaren van c. Jezus is de Weg Waarheid en Het Leven. Kippenvel, Heel veel Liefde en de Vrede van Jesus in je leven, welkom zus.

groetjes,
Gertrude van der Molen

Petra
Petra
4 maanden geleden

Heel bijzonder om te horen hoe God jou heeft thuis gebracht….
Ik ben blij voor je!!
De Here in alles toebetrouwd!❤️

Vera Pepa
Vera Pepa
3 maanden geleden

Heel boeiend – zeer mooi gesprek – dankje om deze diepzinnige inzichten te delen Isa – wie zoekt die vind <3

Rob Van’t Wout
3 maanden geleden

Lieve Isa
Diep geroerd het getuigenis van je beluisterd. Samen met mijn vrouw een uur ademloos en in diep respect elk woord van je ingenomen en verwerkt!!
Wat een weg, wat een diepte en wat een groot God heb je mogen vinden. De afgelopen jaren is je stem zo vertrouwd voor ons geworden, je weg gevolgd, je moed gezien en zo vaak gebeden voor geopende ogen in die heftige wereld die je zo oprecht zocht maar je misleidde!
Dank je wel lieve Isa voor de eerlijkheid en zuiverheid van je verhaal. Zei net tegen onze dochters waar ik het natuurlijk meteen naar stuurde dat ik nog nooit zo’n diep en helder getuigenis heb gehoord. De Heilige Geest is duidelijk jouw wijsheid en inzicht .
Moest dit gewoon even delen vanaf de bank met nog vers je lieve stem in onze oren.
Je zit diep in het hart van een ouder echtpaar, wonend in Zweden met dezelfde liefde voor Jezus en Zijn Woord.
Een omhelzing en Zijn zegen

Rob en Prisca van’t Wout
En… Altijd welkom hier in Zweden als je wat rust nodig hebt! We hebben heerlijke huisjes om op adem te komen.

Riekie Schoneveld uit Den Haag
Riekie Schoneveld uit Den Haag
3 maanden geleden

Lieve Isa,

Wat bijzonder om jouw getuigenis te mogen horen.
Ik heb altijd naar je geluisterd met Jorn Luka.
IK ben ook sinds twee jaar in de ruimte gezet en kan het wonder nog steeds niet op om te merken hoe God elke dag mij leidt en mensen op mijn pad brengt; toeval bestaat niet.
God weet PRECIES wat wij als zijn kind nodig hebben en we moeten soms dingen leren die wij nog niet kennen.
Hij leidt ons in wegen die we niet geweten hebben.
Bedankt voor het delen van jopuw geloof in JEZUS.
Hij is DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN!!

jan
jan
3 maanden geleden

ik ben aan de laatste 3 minuten bezig van dit gesprek en de audio laden telkens maar 2,5-3,5 minuten in, wat wil zeggen dat ik zowat de hele dag bezig ben met luisteren, nu zou ik graag de hele audio file na elkaar nog eens beluisteren en vraag me dus af of ik dit ergens kan downloaden?

Petr Gang
Petr Gang
3 maanden geleden

Isa! Wat fantastisch en fijn dat je De Waarheid hebt gevonden en’ De Heilige Geest hebt mogen ontvangen! Zorg ervoor dat je De Heilige Geest niet uit je hart verdrijft. Zijn Zegen toegewenst.

Sylvia R. Bremer
Sylvia R. Bremer
Antwoord aan  Petr Gang
3 maanden geleden

Iedereen die gelooft dat Jezus de Zoon van God is, is gekruisigd voor onze zonden, na 3 dagen opgestaan, heeft de Heilige Geest.

Kijk uit voor dwaalleren en dwaalleraars, valse kerken/gemeentes, valse leraren, die schieten als paddenstoelen op uit de grond.

Liefs <3

Sta jij achter mijn werk en wil je mij steunen? Je helpt me daar enorm mee. Via mijn website kan je doneren. Heel veel dank voor iedereen die mij al steunt. Het stelt me in staat te doen wat me te doen staat. En dat is mensen raken. Want ik wens dat wij voelen dat we zijn en waarheid vinden in ons eigen weten. Zodat alleen de liefde ons nog kan sturen. Het is mijn zielsmissie.

Bedrag