Officieel uit de Jezus kast spreek ik vrijuit over hoe mijn getuigenis is ontvangen, en hoe God mij daarin de weg wees. Ik deel over de deceptie van de New Age en hoe deze vermomde “one world religion” ons klaarstoomt voor de leider van de New World Order. Buckle up want ik zet je graag op scherp.

Maar ik begin met de EO. Die vorige week door mij online werd aangesproken op het feit dat zij items maken die tegenovergesteld zijn aan Christelijke waarden. Items over open relaties en ayahuasca – ik kan het niet rijmen met het Christendom. De EO doet ook mooi werk, maar onderaan de streep zijn ze geïnfiltreerd. Ik leg uit wat maakt dat ik ze onnavolgbaar vindt, maar ik schets ook de context van mijn kritiek op het recente item over pedofilie: de glijdende schaal die wordt ingezeept en de agenda daar achter.

Enjoy!

delen
Telegram
Email
WhatsApp
Abonneer
Laat het weten als er
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pien
Pien
1 maand geleden

Jaah Isa, zo is het! Hij is de weg, en Hij is genoeg, lfs Pien

Mevrouw Margriet
Mevrouw Margriet
Antwoord aan  Pien
1 maand geleden

Ik blijf naar je luisteren, dwars door alles heen. Je weet me diep te raken. Dankjewel. xxM

Adajle
Adajle
1 maand geleden

Lieve Isa, ik was deze prediking aan het luisteren, van een enorm fijne spreker overigens, en moest zó aan jou denken. Ik denk dat deze jou kan bemoedigen.
https://rumble.com/v4gg1l8-jd-farag-when-the-truth-is-too-unbelievable-bible-prophecy-update-dutch-sub.html
Dankjewel voor je prachtige uitzending!!!

Roland Jaap vd Straaten
Antwoord aan  Adajle
1 maand geleden

Wat een blijdschap ervaar ik in mijzelf als ik jou hoor spreken. Woorden van waarheid en wijsheid door de Heilige Geest. En. Je helpt mij om mijn woorden naar wie het nodig hebben te versterken. God’s Zegen lieve zus in Christus, ik blijf luisteren en voor jou en je zoon bidden.

Bianca de Graaff
Bianca de Graaff
Antwoord aan  Adajle
28 dagen geleden

Jah 🙌🏼 JD Farag is Zo Wakker en ik denk dat onze nieuwe zus zich zo kan opladen/ verder ontwikkelen en herkennen in zijn prediking/ professie up dates
Aanrader voor allen

Maarten de Boer
1 maand geleden

Isa je bent geweldig bezig!
pas op dat je niet hard geraakt wordt in de deze strijd.

check mijn websites

opzoeknaarwaarheid.weebly.com
opzoeknaargeluk.weebly.com
ekkkesia21.nl

een wakkere christen.

ps, de eo is al 10 jaar van het padje af.
veel kerken zijn helaas van het padje af.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Maarten de Boer
Diana
Diana
Antwoord aan  Maarten de Boer
1 maand geleden

Mooi jou reactie. Wat heeft de eo met Jezus en onze verbinding met Jezus te maken? Voor mij totaal niets. Sterker nog met heel veel zogezegd gelovigen voel ik geen raakvlak. Ok zij zitten voor in een kerk en ik niet maar ik leef elke dag met Jezus en zij alleen op zonsag een uurtje. Uitzondetingen daar gelaten uiteraard.

Sylvia R. Bremer
Sylvia R. Bremer
Antwoord aan  Maarten de Boer
1 maand geleden

Hoi Maarten,

Ik ben begonnen aan de eerste link, opzoeknaarwaarheid.weebly.com, heel erg interessant.

Bedankt

Mevrouw Margriet
Mevrouw Margriet
1 maand geleden

Ik blijf naar je luisteren, dwars door alles heen. Je weet me diep te raken. Dankjewel. xxM

Plonie
Plonie
1 maand geleden

Dank voor deze radio-isa! Je hebt precies beschreven wat er bij de eo aan de hand is. Zelf ben ik vanaf de oprichting lid geweest van deze omroep en precies om de redenen die jij omschrijft heb ik een aantal jaren geleden het lidmaatschap opgezegd.

Jaap
1 maand geleden

Toen ik de titel las van”Thuis” wist ik meteen dat je bekeerd was. Achteraf gezien heb ik het al lang aan zien komen, toen ik je oprechte verontwaardiging en boosheid zag tijdens covid wist ik al dat je de waarheid zocht.
En ja de EO is in naam nog christelijk, maar dat is dun vernis. Al jaaaren.

Édith
Édith
1 maand geleden

He that reproveth a scorner getteth to himself shame: And he that rebuketh a wicked man getteth himself a blot. Reprove not a scorner, lest he hate thee: Rebuke a wise man, and he will love thee. (King James Version)

Gerard Broekhoff
Gerard Broekhoff
1 maand geleden

Satan is vooral actief binnen christelijke kringen. Theologie en traditie heeft al de meeste gelovigen stopgezet in hun groei in de kennis van God en zijn plan. Dan rest een vleselijke weg in het duister zodat de meesten onvruchtbaar blijven.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Gerard Broekhoff
charlotte
1 maand geleden

Lieve Isa,

Wat een mooie getuigenis heb je gedeeld in je podcast!
En wat een avontuur! Je verwoord al jaren bijna precies wat ik voel en waar ik ook doorheen ga en heb veel steun aan jou gehad. Aan het begin van de corona-crisis deelde je je kritiek waar ik erg van onder de indruk was en toen ben ik je gaan volgen op de socials.
Na je getuigenis podcast, wilde ik je graag een bericht sturen, maar ik dacht die zal wel bedolven worden. Maar in je laatste podcast zei je dat je erg blij was met alle positieve berichten.
Ik was ook geraakt door de berichten van Isabelle Chappin. Wat mij erg aansprak was dat we hier zijn om mens te zijn, met de voeten in de aarde en het wonder van het gewone te waarderen.
Ook dat we niet alles zelf hoeven op te lossen, wat dat geeft een hopeloos gevoel en die strijd op eigen kracht putte ons uit. Wat was je hard aan het werk, een denker en een voeler. Dat hebben we met elkaar gemeen. Ik was ook op zoek naar de waarheid en wil alles begrijpen en vervolgens uitleggen aan anderen. Dacht mensen te kunnen overtuigen met redelijke argumenten en heb nog steeds wel eens die neiging. Maar dat bleek niet echt een succes 😉
Vorig jaar ben ik ook tot geloof gekomen zoals dat heet. Het geeft een stuk meer rust, maar is nog steeds heel spannend allemaal. Het ga je goed, liefs uit Eemnes. 

XherrieX
XherrieX
1 maand geleden

Christenen mogen oordelen, moeten zelfs (om onze normen en waarden vast te houden). We mogen niet veroordelen, dat is aan Hem.

Sylvia R. Bremer
Sylvia R. Bremer
Antwoord aan  XherrieX
1 maand geleden

1Oordeel niet, opdat u niet geoordeeld wordt;
2want met het oordeel waarmee u oordeelt, zult u zelf geoordeeld worden; en met welke maat u meet, zal er bij u ook gemeten worden. https://herzienestatenvertaling.nl/teksten/matthe%C3%BCs/7

->De Waarheid zeggen is niet oordelen 😉

Jemima
Jemima
1 maand geleden

Zoooo trots op jou!♥
Weer met heel veel liefde en tranen zitten luisteren.
God dankbaar voor je heldere blik en de manier waarop je dit kunt verwoorden.
Je staat voor de waarheid! Je bent hierin een voorbeeld en bemoediging voor me.
Ga vooral door met wat je doet, deel wat er op je hart is, God werkt krachtig door je heen! Liefs Jemima

Heleen
Heleen
1 maand geleden

Wat benoem je het helder, Isa. Deze aarde is immers een dè plek voor de mens om goed en kwaad te leren kennen, in zichzelf en alle groot- en kleinheid van het bestaan. Glasheldere bewoordingen en duidelijke standpunten helpen daar enorm bij.

Marga
Marga
1 maand geleden

dank je Isa
uit de hele spiriwiri gestapt, maar was nog zoekende !
ik geloof in God en Jezus Christus.
ik geloof niet in de bijbel, omdat hij niet volledig is en herschreven door de kerk.
ik heb veel houvast aan de Nag Hammadi geschriften.
Toch wilde ik mijn getuigenis afleggen maar heb nog altijd een weerstand tegen het instituut kerk.
ik ga me nu laten dopen als vrije Christen, dus niet verbonden aan een instituut.
ik heb geen intermediair nodig die ik dan weer moet vertrouwen.
Just my 2 cents…..

Maarten
Antwoord aan  Marga
1 maand geleden

ik wil je niet naar het instituut kerk hebben, maar verbondenheid met je broeders en zusters in het lichaam van Jezus is heel belangrijk om bemoedigd te worden en te groeien. Daarnaast kan ik je verzekeren, als 37 jarig christen dat de bijbel zoals die aan ons is overgeleverd in de grondtekst en daarnaast de geneefse vertaling de real-deal is. https://www.ekklesia21.nl/de-betrouwbaarheid-van-de-bijbel

Cornelia
Cornelia
1 maand geleden

Dank je wel Isa, het is moedig, pittig, helder en aanrakend. Je getuigenis heb ik naar verschillende vriendinnen doorgestuurd en ze waren allemaal aangeraakt, het raakt een verlangen aan van verbinding op een dieper niveau. Voor nu is een cursus in wonderen voor mij een dagelijkse beoefening en ik voel bij jou je commitment met Jezus en wat jou dat geeft en mooi dat je dit deelt met de wereld. Ik luister graag naar je en wens je vrede en geluk.

Vic
Vic
1 maand geleden

Isa. Mooierd. Zo mooi je proces als de opgestane Heer te vinden. Luister alsjeblieft naar Billy Crone. Te vinden op YT.Luister daarnaar. Zeer veel inside info mbt tot vele duistere agenda’s. Goede zuivere christen! “fake” christianity is rampant! Er is veel leugen in christelijk nederland. Believe me. Wees voorzichtig in “evangelisch nederland” In ben er in opgegroeid! En er is veel misleiding. Teveel nadruk op de heilige Geest etc is gevaarlijk. Je bent geweldig. Hou die “eerste liefde” met Jezus vast. Lees een zuivere bijbel . De King James 1611 versie. Oud Engels, maar wel t echte Woord van God. Er zijn zoveel bijbelvertalingen, en in vele worden complete tekstgedeelten weggelaten (Ook een duistere agenda die hier achter zit helaas) . Download de “Alexander Scourby” App. Beste bijbel app ! (King James 1611) De zegen van de Allerhoogste! God Bless!

Sylvia R. Bremer
Sylvia R. Bremer
Antwoord aan  Vic
1 maand geleden

Dit herken ik: ‘Teveel nadruk op de heilige Geest etc is gevaarlijk’.

Bedankt.

Sylvia R. Bremer
Sylvia R. Bremer
Antwoord aan  Vic
1 maand geleden

Vic,

Eigenlijk had ik het fijn gevonden wanneer je even had uitgelegd wat je bedoelde met Teveel nadruk op de heilige Geest etc is gevaarlijk. 

Dank <3

Sylvia R. Bremer
Sylvia R. Bremer
Antwoord aan  Sylvia R. Bremer
1 maand geleden

Ik reageer zelf op mijn eigen vraag. Kwam op twitter dit tegen en dat bedoel ik oa met foute kerk: https://twitter.com/search?q=%22Pastor%20Chris%22&src=trend_click&vertical=trends

Hoop dat de link werkt.

<3

Rachel
Rachel
1 maand geleden

Hoi Isa,
Ik luister naar jouw podcast omdat ik jou een mooi mens vind. En ik ben blij voor jou dat je God en Jezus in je leven zijn gekomen. Als ik naar je luister, dan hoor ik de vreugde. Dat maakt mij ook blij. ❤️🙏

Gjalt
Gjalt
1 maand geleden

Volgens mij wil de EO zich aannemelijk maken voor de wereld. Dat is er in geslopen. Vergelijk het maar met NCRV en KRO. En waar is de IKON gebleven? Een christelijke zender in het publieke bestel is riskant tegenwoordig.

Gjalt
Gjalt
Antwoord aan  Gjalt
1 maand geleden

Ieder zijn eigen waarheid is per definitie een leugen. Het houdt een superego in stand. Het isoleert mensen van elkaar, en dat kan nooit de bedoeling zijn van liefde dat immers empathie inhoudt, begrip. Waar twee of drie in de naam van de Waarheid vergaderd zijn, alleen daar is het. Waarheid is in het onderlinge verband van ieders waarheid, het is dus per definitie relatief. In het onderlinge contact is waarheid, en die breekt wederzijds het ego af. Het ego is Lucifer. Gnostici zeggen dat je de Waarheid in jezelf kan vinden. Dat is niet zo. Waarheid is altijd groter dan een enkel individu.

Herman Volkers
Herman Volkers
Antwoord aan  Gjalt
1 maand geleden

Daarbij wel beseffen dat er maar 1 waarheid is dat is Jezus Christus zelf, die gezegd heeft
“Ik ben de weg, de waarheid en het leven en niemand komt tot de Vader dan door Mij”

Lydia Mahboeb
Lydia Mahboeb
1 maand geleden

Ik vind het zo mooi dat ik nu pas begonnen ben met jouw podcast te luisteren; sinds je getuigenis. Volg je al een tijdje maar op de 1 of andere manier trok het mij niet om te luisteren. Nu wel! Ik geniet ervan om naar je verhaal te luisteren. Het resoneert zo met waar ik ben en je kunt het zo goed verwoorden allemaal. Het is jammer dat als ik je podcast doorstuur, dat anderen hele andere dingen horen en veel weerstand voelen. Geef niets. Wat de EO kan, kunnen wij ook, zaadjes planten. Jezus veegt kei hard de pan uit met Satan. Hoe dichter je bij God komt, hoe harder dat donker tekeer zal gaan. Stand firm, wij hebben God.

Herman Volkers
Herman Volkers
Antwoord aan  Lydia Mahboeb
1 maand geleden

Je mag dan een jong gelovige zijn, maar je ziet de dingen scherp en durft het ook onder woorden te brengen, ga zo door Hij is er bij, Gods zegen.

Paulus
Paulus
1 maand geleden

Beste Isa,
-Licht : openbaart, maakt bekent, brengt aan het licht.
-Liefde : dekt-toe, liefde is voor niks, omdat het anders natuurlijk geen liefde is.
De naam Jezus zegt mij niet veel omdat het met inkt op papier staat geschreven. Woorden van de Grote Maker passen niet op papier !
Maar licht/liefde uit een andere dimensie kan ik begrijpen ; omdat licht zelfs geen scháduw kan zien, en ware liefde altijd accepteert.
Ik wens met m’n tekortkomingen in het licht te staan.

Het is voor mij trouwens allemaal fictie, ik heb geen stréépje licht gezien, maar door mijn gedachten ben ik gaan begrijpen zonder te weten, en gaan weten zonder te begrijpen. Nét als een holbewoner die in het stenentijdperk tot inzicht en ommekeer komen kon.

meriv
meriv
1 maand geleden

Ken de bijbel om consequent te kunnen zijn. Heel goed Isa. De ‘verwoking’ van de kerken is er ingeslopen door de trojan horse: the Charismatics (voorgangers en pastoor werden ineens ‘sterren’ om te volgen). Jezus en het Woord is nu in dienst van de Agenda.

Ineke
Ineke
1 maand geleden

Het is juist wat je zegt. En goed dat je dat doet, zuster in Christus. Ga zo door.

Paulus
Paulus
1 maand geleden

Béste Isa,
Het ligt voor de hand dat een intelligent wezen allereerst doorheeft wie/wat hijzelf ten diepste voorstelt.
Voor de mens zou logischerwijze gelden dat hij inziet dat hij niet zo intelligent is als hij claimt te zijn.
Daarom is die New age beweging zo bizar, wat voor logica hanteren zij ? Eerst heeft de mensheid de aarde fysiek de vernieling in geholpen. En nu gaan ‘wij-vandalen’ zien wat er op spiritueel niveau is te verkloten?!

Professing themselves to be wise, they became fools.
Hoezo is dit een bijbeltekst? Levende woorden zijn beter.

Nanda
1 maand geleden

dank je Isa, voor je mooie woorden

Leon
Leon
1 maand geleden

jouw suggesties voor de EO:
Waarom maken jullie geen items over de zoektocht naar een rein en heilig leven?
En laten jullie zien wat voor uitdagingen je dan krijgt op je pad.
Laat dat aan jongeren zien.
Inspireer jongeren op die zoektocht,
Deel getuigenissen over de heilige geest, wat de heilige geest doet in het leven van jongeren.
Laat zien wat het volgen van jezus kan brengen in je leven,
en wat het sterven aan jezelf uiteindelijk oplevert.

Leon
Leon
1 maand geleden

‘ “Ieder zijn eigen waarheid” – een truc om jou je goed te laten voelen bij het schrappen van de waarheid.’ -Isa Kriens

Leon
Leon
Antwoord aan  Leon
1 maand geleden

‘De crème de la crème van de heling is Jezus (en ik heb alles geprobeerd).’ 

Jan Kees Verhulst
Jan Kees Verhulst
Lid
1 maand geleden

Al 20 jaar geen lid meer van de EO.
Het bederf van het beste is het slechtste.

Sanne Kievits
Lid
1 maand geleden

Zo wáár lieve Isa…Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven en we zijn een kind van God…hoe zálig!! In de Heiligheid van onze geest kunnen we 1 op 1 in gesprek met Hem/spreekt Hij tot ons. Dat heb jij al mogen ervaren. Heel bijzonder lijkt me dat…
Pas je op met de bijbelboeken asjeblieft waarin Hij met ons spreekt….dwars door de Waarheid die daarin opgetekend staat heeft de satan zich weten te nestelen….hij weet niets van ‘spreken met’ en alles van ‘preken tot’ Geen enkel probleem geweest te infiltreren in de Bijbel voor hen die inderdaad al zó lang de boel hier regeren. Wanneer je geen Vrede kunt vinden in een stuk bijbeltekst zou dát eens héél goed de reden daarvan kunnen zijn. Een gewaarschuwt mens telt voor twee toch? Jezus had het ook al over twee 😉 “daar waar er twee of méér in mijn naam bijeen zijn, dáár ben ik.”
Zoals je de Vrede van God nu ervaart…wat een prachtig cadeau!! Dat het altijd zo mag zijn mooie Isa. Thanks voor het delen van je bijzondere en unieke reis.
Lieve groet, Sanne

Sylvia R. Bremer
Sylvia R. Bremer
1 maand geleden

Wat een mooie aflevering. En alles wat je zei, dat klopt. En het is heel bemoedigend wat je vertelde. Ik heb ook Spreuken 9 7 t/m 9 opgezocht (HSV) En ook wat je zei, dat geloven het mooiste is en niet de makkelijkste weg. ->Mattheüs 7 13,14

Dank <3

Sylvia R. Bremer
Sylvia R. Bremer
1 maand geleden

https://www.youtube.com/watch?v=nEEoavbycRA Heel erg goed audiobook van cs lewis Engelstalig

Sylvia R. Bremer
Sylvia R. Bremer
1 maand geleden
Corrie
Corrie
Lid
1 maand geleden

Spreek, Isa, voor de rest van je leven deze simpele waarheid. Omdat de christenheid zelf een chaos is, een flinke chaos.
Maar, Isa, voel je dat jij hebt ontdékt Zijn kind te ZIJN, of ben je dat GEWORDEN? Hoe sta jij daarin. Juist ben ik nieuwsgierig hoe jij daar als jonge gelovige over denkt en voelt…

Elfriede
Elfriede
26 dagen geleden

Vanmorgen je vorige uitzending geluisterd, En ik ben daar al de hele dag blij van! Wees niet bang om je mening te geven. Als kind van God, nog maar pas of al heel lang sta je stevig met het Woord in je hand. Wat je zei: Satan regeert deze wereld. En al weet hij dat niemand kinderen van God nog uit Zijn hand kan rukken, hij zal alles in het werk stellen om christenen en christelijke organisaties te beschadigen en tot zonde te verleiden, om de boodschap krachteloos te maken. Ik heb de oprichting van de EO meegemaakt, lid geweest en rond 2000 afscheid genomen. Ik zag waar het heen ging. Erbij willen horen, drempels verlagen, water bij de wijn doen…en intussen Jezus zelf verloochenen. In veel kerken en gemeenten is het ook gebeurd. Hou vast aan het Woord!. De Bijbel is duidelijk en vaste grond waarop je kan staan! Spreek! Het is nodig!

Guy
Guy
25 dagen geleden

🙏

Marco Lyklema
Marco Lyklema
12 dagen geleden

Beste dame, goede morgen! Welcome a board!

Misschien is het nog wat vroeg om tegen e.e.a. ten strijde te trekken?!

Wacht tot u “vast voedsel” kunt hebben, anders gaat u ten onder in uw enthousiasme en gaat u een Johan Toet achterna!

Uw new-age volgers hebben allen van u al een teken ontvangen nu!
Probeer uzelve niet nu al als leraar op te werpen, dan gaat u mogelijk aan ijdelheid ten onder.

Mogelijk kunt beter eerst de Christus volgen en leren.

Elfriede
Elfriede
Antwoord aan  Marco Lyklema
9 dagen geleden

Ze trekt niet ten strijde en helemaal niet tegen “een en ander”. Dat laatste vooral. Als de E.O. of welke organisatie dan ook die pretendeert onder christelijke, dus Bijbelse, vlag te varen, dan mag je verwachten dat ze dat ook doen en de Bijbel als woord van God serieus nemen. Daar mogen ze aan worden gehouden. Wie daarmee gaat sjoemelen zit op de verkeerde weg, en daarop mogen ze worden aangesproken. Dat is, niets meer en niets minder, wat Isa heeft gedaan. Dat heeft niets te maken met hoe lang je in het geloof bent, en ook niet met leraar willen zijn. Wel met het woord van God aannemen zoals het er staat, zonder compromissen. Daarin is af en toe best ruimte voor verschillende visies, maar niet op de punten die Isa adresseerde. Ik ben blij dat ze vertelt een goede groep van christenen om zich heen te hebben, anders zou ik als pas-gelovige geïntimideerd zijn door zo’n niet ter zake doende en vileine reactie. Zie toe op “uzelve” zou ik zeggen

Sta jij achter mijn werk en wil je mij steunen? Je helpt me daar enorm mee. Via mijn website kan je doneren. Heel veel dank voor iedereen die mij al steunt. Het stelt me in staat te doen wat me te doen staat. En dat is mensen raken. Want ik wens dat wij voelen dat we zijn en waarheid vinden in ons eigen weten. Zodat alleen de liefde ons nog kan sturen. Het is mijn zielsmissie.

Bedrag