Wat een week. De week waarin Jezus aankwam in Jeruzalem, het laatste avondmaal nuttigde, werd gekruisigd en weer opstond uit de dood. Met een zacht hart sta ik hierbij stil. Maar ook vertel ik over sterven aan jezelf, wat er gebeurt als “God door je heen werkt” en richt ik me specifiek tot de mensen die op zoek zijn naar Jezus. Wie weet helpt mijn ervaring een ander op weg. Ik hoop het.

delen
Telegram
Email
WhatsApp
Abonneer
Laat het weten als er
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Robbert
Robbert
27 dagen geleden

Hoi Isa, ik wilde even kwijt dat ik je al een tijdje volg op Instagram, maar dat ik niet eerder zo resoneerde met wat je nu deelt over geloof. Heel erg mooi hoe je verteld over jouw ervaringen en het pad dat je bewandelt. Ergens weet ik dat dit ook voor mij hét pad is. Ik zal je in ieder geval blijven volgen. Groet, Robbert

Eefje van Galen
Eefje van Galen
Antwoord aan  Robbert
25 dagen geleden

Wat heb ik ontzettend genoten van jou woorden! Je humor en je ernst, zo heerlijk open eerlijk en recht door zee, echt, je hebt me gezegend en daar bedank ik jou, en God voor!!

Eefje van Galen
Eefje van Galen
Antwoord aan  Eefje van Galen
25 dagen geleden

Geen idee waarom dit onder Robberts reactie komt, ik richtte met tot Isa… maar goed.. ik krijg het hier niet weg dus ik laat het maar staan . Sorry Robberts

Carla
Carla
27 dagen geleden

Mooi, jouw zachte hart en je liefde en passie voor Jezus. Je diepe dankbaarheid. Woorden doen dit helemaal tekort. Dus ❤️

Maria
Maria
26 dagen geleden

Het verhaal is een innerlijke weg..

Ita
Ita
26 dagen geleden

Zo mooi hoe je het omschrijft: sterven aan God. Mijn hele leven rouw ik regelmatig als ik weer een stukje dichter bij mezelf, dichter bij God ben gekomen. In 2011 vond ik de waarheid in het Innerlijk Huwelijk met het Goddelijke..zo bijzonder. Je vertelt zo mooi, kwetsbaar maar daardoor zo krachtig! Dankjewel..Liefs..

Rebecca
Rebecca
26 dagen geleden

Lieve Isa, net een berichtje achter gelaten bij je podcast Thuis. Ik word hier zo blij van en wat mooi dat je het hebt over wat Yeshua voor ons heeft gedaan! Jesaja 53. Zo bijzonder dat Hij de prijs voor ons heeft betaald. We kunnen daar met ons verstand niet bij. Wat een liefde he! Dat hij de zonde van de gehele wereld op Zijn schouders heeft gedragen. Kun je nagaan dus echt alle zonde! Zodat wij nu vrij tot de Vader mogen naderen! Wat een genade! Het mooiste is ook dat het genade is, dat wij er zelf niets voor kunnen of hoeven te doen. We hoeven alleen maar ja tegen Jezus te zeggen en ons leven in Zijn handen leggen. Terwijl je bij andere geloven/ religies altijd maar hard aan het werk bent om hoger op te komen. Wat een vrijheid om te ervaren dat we ons over mogen geven en ons mogen laten leiden door Gods Geest! Ik moest ineens denken aan wellicht een tip… Volgende maand hoopt Chaim Malespin uit Israël te komen en gaat Hij met ons delen over diepgang over Pesach en Pasen https://www.arc-nederland.nl/spreekbeurten-en-bijbelstudies op de website kun je vinden waar hij is. Wie weet vind je het ook fijn om te komen. Het is maar een tip. Waarschijnlijk krijg je er al heel veel 😉 Lieve Isa blijf maar mooi getuigen van Zijn grootheid, want de wereld heeft Jezus nodig! Veel zegen! Shalom!

Annelies Plas
Annelies Plas
26 dagen geleden
Marieke
Marieke
26 dagen geleden

47 jaar en al praktisch mijn hele leven Christen, maar nog zo vaak probeer ik het op eigen kracht te doen. Mijn vlees wil haar eigen redding bewerkstelligen, mijn geest weet dat die redding alleen te vinden is bij Christus. De weg, de waarheid en het leven zijn geen filosofieën om te bestuderen, maar een persoon die we mogen leren kennen. Hoe oneindig kostbaar. Een heerlijk Pasen gewenst lieve Isa.

Thomas
Thomas
26 dagen geleden

De goede God houdt oneindig veel van je, Isa. Je bent Zijn geliefde dochter. Bid voor mij opdat ik nooit afdwaal van de Weg, de Waarheid en het Leven die Jezus is. Dat wens ik ook jou toe…

Marion
Marion
26 dagen geleden

prachtig Isa! Marion

Jesus People
Jesus People
26 dagen geleden

Lieve Isa, wat een bijzondere podcast. We hebben met onze oudste dochter geluisterd en zijn erg geraakt en bemoedigd. Het is echt door de Heilige Geest geleidt en 100% waar wat je allemaal zegt. Gisteren hadden we ook een bijeenkomst en hierin werden precies dezelfde dingen gezegd, aangehaald, welke jij ook deelde. Dit bevestigd ook dat het de Heilige Geest is die dit zegt.

Lieve groet

Anita
Anita
25 dagen geleden

Wat fijn weer Isa om je te horen vertellen over je ervaringen met God. Zo herkenbaar allemaal. Je verwoord en voelt het precies zoals ik dat ook heb heerlijk om jouw proces te volgen

Sylvia R. Bremer
Sylvia R. Bremer
24 dagen geleden

Heel erg bedankt voor je prachtige radio uitzending. <3

Joan
Joan
22 dagen geleden

Wat een mooie pure woorden weer en wat ontdek je veel. Jouw woorden waren raak na mijn worsteling vandaag met God… dank je

ingmar
ingmar
22 dagen geleden

ik volg je al heel lang en je gaat door al die mooie stadia heen. Nu verzacht je. Dat was blijkbaar nodig. Je bent moedig omdat je onvoorwaardelijk trouw bent aan je behoefte aan het licht. Je bent een lichtzoeker en nu inspireer je weer een nieuwe groep mensen. Een advies: je zegt heel vaak ‘moet’. ….Hoeft niet:-) Je bent precies wie je moet zijn. Liefs.

Eefje
Eefje
17 dagen geleden

Hoi Isa, ik volg je sinds 2020, en heb altijd steun gevonden in je woorden. Ik volg graag jou pad naar geloof. Ook al met alle eerlijkheid resoneert het niet bij mij zelf. Wie weet in de toekomst…. Liefs Eefje

Leon
Leon
15 dagen geleden

Echt heel moedig van je om dit proces te delen. Juist omdat het toch ook ongemakkelijk is. Details delen over je liefdespartner met jan en alleman, dat hoort niet, maar bij deze Liefde is dat wel de bedoeling; en als het goed zit is het ook een behoefte. Bij jou zit het heel goed, zoveel is duidelijk.
Wat gaat er heen door luisteraars zonder geloof? Ieder mens vraagt het zich toch weleens af, het zou toch niet zo zijn dat… stel dat…
Precies wat Isa zegt, de proef op de som nemen: vraag met je hart, of je ervan overtuigd mag worden dat Hij bestaat, als Hij bestaat.. Als je dat raar of eng vindt, vraag je dan eens af waarom dan. Je wilt toch immers de boot niet missen als het toch eens waar zou blijken te zijn. Het klinkt misschien hard, maar dan ben je toch wel de sigaar. We maken een hele goede afweging voordat we bijv. een nieuwe telefoon kopen; dit is al helemaal geen kattepis. We leven in een gevallen wereld en verkeren in een verloren toestand tenzij we die overgave kunnen opbrengen waar Isa over praat. Dat we vanuit onszelf wel aardig genoeg zijn, die vlieger gaat helaas niet op. Wie kan dat beter uitleggen dan Ray Comfort. Vele interviews met voorbijgangers op youtube.

Gertrude
Gertrude
11 dagen geleden

Hey Isa, zo mooi wat je zegt over wat Jezus met je doet. Hij maakt je hart zacht. Zoveel liefde en je dankbaarheid. Hij is de Weg Waarheid en het Leven. Yes! Hij komt terug. Whoow! Ik ben blij voor en met jou. Je bent zo’n mooi mens. 💖

Hilda
Antwoord aan  Gertrude
7 dagen geleden

Ja Isa is een mooi mens en wordt krachtig door God gebruikt! Ik bid voor je!

Else
Lid
7 dagen geleden

Super fijn dit delen, dank je wel.
Sinds klein kind weet ik dat God en Jezus bestaan en heb een relatie met ze, met vallen en opstaan.

Waar het voor mij lastig wordt is de bijbel en hoe deze is ontstaan. Namelijk zoverre ik begrijp is dat de bijbel samen is gesteld op m politieke redenen. Ik geloof dat er wel veel waarheid in staat maar details gemanipuleerd zijn. Dit maakt dat ik eigenlijk helemaal niets kan met de bijbel.
❤️🌷

Hilda
Antwoord aan  Else
7 dagen geleden

Geweldig hoe God door jou heen werkt! Onze God is zo groot, zo almachtig, zo alomwetend!
Wat weer een bemoedigend gesprek! Wauw! God heeft een groot plan voor jou leven, ga door en laat je door niets tegenhouden! Want Hij die in jou is is sterker dan hij die in de wereld is! En jij bent beschermd door Zijn bloed! Vier regelmatig thuis het avondmaal!

Hilda
Antwoord aan  Hilda
7 dagen geleden

Hierboven is reactie op Isa

Ruth
Ruth
Antwoord aan  Else
5 dagen geleden

Hoi Else. Naar dat je met twijfels zit over de totstandkoming van de Bijbel. Er gaan veel vreemde verhalen rond op het internet. Dat het samengesteld is om politieke redenen klopt niet. De bijbel met het oude testament werd algemeen aanvaard, de brieven werden gedeeld, de evangelien verspreid. Maar op een gegeven moment is er een vergadering belegd om vast te leggen wat eigenlijk al gemeengoed was. De jongens van Christen-dom.nl hebben 4 dagen geleden een goede uitleg hierover gegeven op YT. Ik hoop dat je er veel aan hebt.

Jacques
Lid
2 dagen geleden

Bedankt Isa, voor jouw rust, stiltes, aarzelingen, kwetsbaarheid. Ik voel me Dankbaar, Dienstbaar en Toegewijd. In gods liefde staan, zonder je af te laten leiden in deze wereld van extreme afleiding. Het smalle pad van inleiding bewandelen en in stilte je broeders en zusters herkennen. De krachtige onderstroom die niet altijd zichtbaar maar wel voelbaar is. Een pad van lijden naar leiden en geleid worden.

Édith
Édith
1 dag geleden

God bless you sister Isa!

And ye shall seek me, and find me, when ye shall search for me with all your heart.
(Jeremiah 29:13 KJV)

Elise
Elise
10 uren geleden

Jeetje Isa je raakt me. Ik voel heel m’n leven al zo’n weerstand tegen ‘het geloof’. Door ervaringen met christenen en de kerk. Maar door jou ben ik aan het denken gezet. Je bent een bijzonder mens Isa dat je dit zo mooi en kwetsbaar deelt. Dank je wel!

Sta jij achter mijn werk en wil je mij steunen? Je helpt me daar enorm mee. Via mijn website kan je doneren. Heel veel dank voor iedereen die mij al steunt. Het stelt me in staat te doen wat me te doen staat. En dat is mensen raken. Want ik wens dat wij voelen dat we zijn en waarheid vinden in ons eigen weten. Zodat alleen de liefde ons nog kan sturen. Het is mijn zielsmissie.

Bedrag