Na 37 in de wereld geleefd te hebben, lijkt Gods wijsheid soms wel op omdenken; zijn kracht wordt zichtbaar in zwakheid, en het belijden van zonden is geen deuk voor je ego maar een kans om terug in de armen van God te vallen. Ik deel in deze aflevering wederom mijn gedichtenspinsels in mijn kersverse wandel met God. Ik heb het over gebrokenheid en hoe die in de weg kan staan aan het ontvangen van Gods liefde. Maar ook deel ik mijn persoonlijke ervaring met de geestelijke strijd die ik heb ervaren rondom de bekering.

Veel plezier!

delen
Telegram
Email
WhatsApp
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frans
Frans
23 dagen geleden

Zij die altijd problemen ondervinden, alleen komen te staan, blijven vragen naar het hoe en wat, tegen muren aanlopen, op materieel vlak niet slagen en/of alles verliezen, meer dan eens wanhoop ervaren. En ondanks alles tóch vertrouwen houden, met hen spreekt God. (Job, Abraham, Jakob, Izaäk, Mozes, Jezus, etc.)

Lyonne Meerkerk
Lyonne Meerkerk
23 dagen geleden

Lieve Isa, een lange tijd had ik niet geluisterd … ik ben zooo dankbaar en blij voor jou dat je de weg met God gaat.
Je deelt je ervaringen zo oprecht én herkenbaar verwoord !!!
Dank voor je podcast, prima gelukt de opname en ik kijk uit naar je website!
Gods Licht en Zegen voor jou en al de luisteraars toegewenst. Lyonne

Gjalt Wijmenga
Gjalt Wijmenga
23 dagen geleden

Ieder haar/zijn eigen waarheid is ook zonde.

Noek
22 dagen geleden

Mooi hoe je omschrijft dat je bidden en de bijbel nodig hebt om je goed (te blijven) voelen. Mijn eigen ervaring is dat het in het begin inderdaad fijn is en soms nodig was omdat ik innerlijk nog aan het verruimen was. Hoe meer je verruimt hoe meer G zetelt en samen IS met jou. Ik ervaar het als een dragende kracht in en met mij, voel me eigenlijk ook nooit meer alleen daardoor. Het is een proces van steeds dieper ontspannen en vertrouwen op. En in het eenvoudig Zijn ervaar ik een enorme diepte en verbinding. Dat heeft heel wat jaren geduurd, maar ben heel dankbaar dat ik het nu zo ervaren mag.

Leon
Leon
19 dagen geleden

‘Het lukt me niet altijd de liefde die u voor mij heeft, tot me te laten doordringen, omdat mijn systeem is ingesteld op een andere overtuiging, namelijk dat ik dat niet waard ben. Wilt u mij helpen dit te doorbreken en de ruimte vrij te maken om toch uw liefde in mijn hart te laten komen. Want ik wil niets liever (…) en terwijl ik dit gesprek voer, vindt er op celniveau al herstel plaats.’

Vraag, en er zal je gegeven worden, zoek, en je zult vinden.

Ugo
Ugo
18 dagen geleden

Wat interessant om weer eens naar je podcast te luisteren, ik heb het altijd boeiend gevonden hoe jouw weg gaat, wat ik nu moeilijk vind is het wollige taalgebruik wat kerkgangers vaak gebruiken. Kan me niet anders voorstellen dat jouw kompas nog verder gaat reiken en neem me dan maar mee, met je verhaal. neem ons allemaal maar mee in je kruiwagen met je eigenwijze taal. 

Simon van Groningen
Lid
18 dagen geleden

Mooi. Dankjewel.

Sta jij achter mijn werk en wil je mij steunen? Je helpt me daar enorm mee. Via mijn website kan je doneren. Heel veel dank voor iedereen die mij al steunt. Het stelt me in staat te doen wat me te doen staat. En dat is mensen raken. Want ik wens dat wij voelen dat we zijn en waarheid vinden in ons eigen weten. Zodat alleen de liefde ons nog kan sturen. Het is mijn zielsmissie.

Bedrag