Radio Isa is terug! Met Maarten, mijn ex, testte ik de podcast apparatuur uit toen onze zoon op bed lag. Het werd onbedoeld de eerste aflevering van Radio Isa; een gesprek waarin ik terugblik op mijn intentie achter het intro van Radio Isa, en we uitgebreid stil staan bij mijn visie en missie voor de toekomst: een wereld waarin het eigen weten leidend is, en wij allen onze waarheid spreken. Geniet er van!

delen
Telegram
Email
WhatsApp
Abonneer
Laat het weten als er
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marleen Leijen
7 maanden geleden

Moet ik weer de meest wijsten zijn!!!!! !!!!!! Isa echt, spot om weer!!!!!!! Die voel ik ook zo vaak. Ik denk dat wij voorop lopen net als in een roedel wolven. De meest gevoelige lopen voorop. Zonder overleeft de roedel niet. Ze banen de weg vrij. En opereren alleen. De leider loopt achterop om overzicht te hebben en e eventueel bijsturen. De andere wolven volgen de gevoelige wolf ( die gevaar als eerste aanvoelt) en hebben ook hun taken om de populatie in stand te houden. Bijvoorbeeld die kunnen goed jagen. Kussss

Cora
Cora
7 maanden geleden

Prachtig Isa, blij dat je weer terug bent op radio Isa😘

Sharon
Sharon
7 maanden geleden

Dat was Ff relaxt strijken, mooi gesprek!

Nathalie van der Stelt
7 maanden geleden

Gaaf om te zien Isa! je hebt echt een hele mooie radiostem! Wie weet groei je nog eens uit tot een volledige radiozender met veel mooie “bewuste”muziek die onze ziel sterken. Samen met mooie gespreken tussen jou en andere mensen. Dat zie ik jou zo doen! ik zou daarnaar luisten in de auto en thuis! En als je voor je luisteraars tips over homeopatische middeleen wil, dan kan je me altjd benaderen! lieve groet, nathalie

Noor
Noor
7 maanden geleden

De was opvouwen met jouw eerste van het tweede seizoen. Mooi hoe je dat met Maarten hebt gedaan. Ik kan mij jullie filmpjes ook nog herinneren. Was ook zo leuk, interessant en persoonlijk.

Goeie vragen, mooie overdenkingen.

Dank je wel 😊

ingmar beldman
ingmar beldman
7 maanden geleden

Wat mooi dat je terug bent Isa!
Elk woord is echt…

Wat jammer dat dit alleen te beluisteren is voor mensen die Nederlands spreken. Ik ken mensen, in nog lastiger culturele omstandigheden, die zo ontzettend veel zouden hebben aan jou woorden.

Jou proces moet overal te horen zijn. Omdat je de gave van zachtheid, onverbiddelijkheid en helderheid hebt.

PS: Als je de woorden corona en totalitair systeem uit je leader zou weg laten, bereik je nog veel meer mensen. Want…. 1) In wezen heb je het daar helemaal niet (meer) over. Je boodschap gaat over iets veel belangrijkers dat daar bovenuit stijgt. 2) Je schrikt mensen af voor wie die woorden nog spannend zijn, waardoor ze niet te horen krijgen wat jij echt te zeggen hebt.
Ik denk dat wie woorden jou lading niet meer dekken:-)

Laatst bewerkt op 7 maanden geleden door ingmar beldman
Brenda van Donge
Brenda van Donge
7 maanden geleden

Daar ben je!
Helemaal jij dit!
In kracht en kwetsbaarheid
Resoneert als een gek bij mij🙏🏼

Nicole
Nicole
7 maanden geleden

ISA, wat een mooi en puur gesprek met de vader van je zoon! Prachtig om te horen hoeveel jullie elkaar gunnen en willen horen. Mooi dat jullie een andere manier hebben gevonden om van elkaar te houden ❤️ ! Ik hoop dat je door alles wat je nog steeds aan het leren bent je de bevrijding gaat voelen om “gewoon” te “zijn” want dat alleen al is “genoeg” ♧

Carmen Rering
Carmen Rering
7 maanden geleden

Fijn dat je zoveel liefde en dankbaarheid voelt. Blijf het voelen en blijf dankbaar en blijf doen.
Dankjewel

Luc Provost
Luc Provost
Antwoord aan  Carmen Rering
7 maanden geleden

Daar is Ies weer terug…Oef!

Ilse
Ilse
7 maanden geleden

Fijn dat je er weer bent Isa en wat een mooi, puur, liefdevol samen in gesprek. Dank Isa en Maarten.

Marloes
Marloes
7 maanden geleden

Lekker Isa. Ik vind het weer verrassend wat je ontdekt en deelt.

Marianne
Marianne
7 maanden geleden

Fijn om jullie samen zo met elkaar te horen( en te zien), heb met een blij gevoel geluisterd. Dankjewel.

Camilla
Camilla
7 maanden geleden

Wat een bijzonder gesprek. Veel stukken die mij raakten. Dank jullie wel.

trackback
5 maanden geleden

[…] clindamicina en gel[…]

clindamicina en gel

Sta jij achter mijn werk en wil je mij steunen? Je helpt me daar enorm mee. Via mijn website kan je doneren. Heel veel dank voor iedereen die mij al steunt. Het stelt me in staat te doen wat me te doen staat. En dat is mensen raken. Want ik wens dat wij voelen dat we zijn en waarheid vinden in ons eigen weten. Zodat alleen de liefde ons nog kan sturen. Het is mijn zielsmissie.

Bedrag