In aflevering 7 van Radio Isa ga ik in gesprek met Cisca Buis, klassiek homeopaat. We bespreken de bezwaren tegen het injecteren van kinderen volgens het programma van het Rijk. (Helaas kan ik bepaalde woorden niet volledig uitschrijven zonder gevolgen). Ouders die voor de keuze staan om hun kinderen wel of niet te vcnren worden eenzijdig geïnformeerd. Online zijn vooral stellingen te vinden die beweren dat het veilig en effectief is, maar informatie over de andere kant van de medaille is niet goed te vinden. Deze aflevering dient als een vertrekpunt voor alle ouders die nieuwsgierig zijn naar de bezwaren en bijwerkingen, van waaruit zij zelf nader onderzoek kunnen doen, en uiteindelijk: zelf kunnen kiezen.

delen
Telegram
Email
WhatsApp
Abonneer
Laat het weten als er
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Patricia
Patricia
6 maanden geleden

Super helder verhaal. Herken ook wat ze zegt van klachten na een prik, of dingen die ik bij kleine kinderen zie zonder dat er een aanwijsbare reden voor is. Bedankt voor het delen van de andere kant

Karen
Karen
6 maanden geleden

Prachtig gesprek samen Isa ! Lekker van beide kanten belicht al was mijn gevoel al meer dan duidelijk wat dit onderwerp betreft 🫶 doet het mij heel goed dat deze gesprekken naar buiten komen – voor meer voelende en gezondere toekomstige generaties 👶🥰💪🙌☀️

Magdalena
6 maanden geleden

Superfijn gesprek! Cisca heeft waardevolle tips gegeven, zoals kijken naar de websites nvkp.nl en stichtingvaccinvrij.nl, boeken lezen zoals Vaccinaties Doorgeprikt, Hans Moolenburgh – U kunt veel meer dan u denkt, Dissolving Illusions, etc.

Op mijn website thelongshot.nl kun je lezen hoe het is als je langdurige ‘bijwerkingen’ (lees: letselschade) oploopt door een vaccinatie. Zoals Cisca zegt wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Ik kan het beamen, want ik maak het zelf mee. Het maakt verder niet uit of het de nieuwste C-prik is of een decennia oude kinderprik, je staat er helemaal alleen voor als jij slecht reageert op een prik.

Ook goed om te beseffen is dat medici echt geen idee hebben wat ze moeten doen als een auto-immuunreactie getriggerd wordt door een prik wat vaak gebeurt in de praktijk. Er bestaat géén zorgprotocol als een vaccin slecht valt in je lijf. You are on your own.

Wat ook nog goed om te weten is dat meer dan 80% van vaccinatieschade slachtoffers vrouw is. Dat zien we bij de Corona vaccinaties, maar ook bij andere prikken. Vaccinaties in het algemeen zijn blijkbaar meer gemaakt voor het mannelijk lijf dan het vrouwelijk lijf.

Dineke
Dineke
Antwoord aan  Magdalena
6 maanden geleden

Ik snap dat je aandacht vraagt voor schade van een vaccinatie. Maar hoe kijk je aan tegen mensen die juist schade lijden omdat ze niet gevaccineerd zijn? Bv mensen die deels verlamd zijn geraakt door polio…. Aan alles zitten twee kanten.

Ann
Ann
Antwoord aan  Dineke
6 maanden geleden

Volgens mij zijn dat niet de ene en andere kant. Dit zou impliceren dat omdat mensen verland raken door polio, andere mensen gif moeten drinken.
Het is dan natuurlijk wel wenselijk dat er betere preventie of geneeswijzen voor polio komen.

Dineke
Dineke
Antwoord aan  Ann
6 maanden geleden

Ik snap je niet: omdat mensen verlamd kunnen raken door polio (of erger), is het een overweging om zèlf het vaccin te nemen – niet anderen natuurlijk! Die kwestie speelt eerder andersom: omdat bijna alle Nederlanders wél gevaccineerd zijn (‘het gif drinken’ in jouw woorden), vormen deze mensen een buffer, zodat ook ongevaccineerden het geluk hebben daardoor tóch redelijk beschermd zijn. Totdat deze buffer gaat afkalven, maar dat betekent natuurlijk niet dat je je moet laten vaccineren om anderen die niét gevaccineerd willen worden, te beschermen. Je doet het voor jezelf of je kinderen.
Trouwens, het polio-vaccin ís natuurlijk op zich een vorm van preventie 😉.

Als je vaccins nu als gif ziet en er zelf ook klachten aan hebt overgehouden, kan ik me enigszins voorstellen dat je niet meer gevaccineerd wil worden. Zoals polio-slachtoffers misschien nu juist als eerste in de rij staan voor een vaccin. ‘Zelf nadenken’ geldt beide kanten op.

Marjan K.
Marjan K.
Antwoord aan  Dineke
6 maanden geleden

Luister v 45 – 47m. Wrdt uitgelegd.

Dineke
Dineke
Antwoord aan  Marjan K.
6 maanden geleden

Wat wordt uitgelegd?

Dineke
Dineke
Antwoord aan  Marjan K.
6 maanden geleden

Kunt u zeggen wàt daar wordt uitgelegd….? Bij voorbaat dank!

anna
anna
Antwoord aan  Dineke
5 maanden geleden

hoi! ik heb over Polio een heel stuk gehoord in deze podcast, juist over mensen/kinderen die deels verlamd zijn geraakt. en ook staat er dus blijkbaar op de site van nederlandse vereniging voor kritisch prikken een vertaald stuk van Dissolving illusions

Nelleke
Nelleke
6 maanden geleden

Bloed/brein barrière wordt door glyfosaat in het vaccin, weer open gezet. Dit is nog niet gezegd. Dus ook op latere leeftijd komen de stoffen in de hersenen!

Nelleke
Nelleke
Antwoord aan  Nelleke
6 maanden geleden
Dineke
Dineke
Antwoord aan  Nelleke
6 maanden geleden

In dit stuk staat ook dat ‘in 2025 de helft van alle kinderen autistisch zal zijn als gevolg van een fatale combinatie van genetisch gemodificeerd voedsel (genvoedsel) en vaccinaties’. We zitten nu bijna in 2024, dus we zouden al redelijk tegen die 50% moeten aanzitten. Heeft u daar ook weet van, dat miljoenen Nederlandse kinderen ASS hebben? Of zijn er inmiddels andere voorspellingen?

Dineke
Dineke
Antwoord aan  Nelleke
6 maanden geleden

Heeft u inmiddels al meer info over daadwerkelijk grote aantallen kinderen met ASS? Bij voorbaat dank!

Hans
Hans
6 maanden geleden

Heel informatief. Het boek Dissolving illusions gedownload. Net als in de documentaires van Marijn Poels en de informatie van George v Houts komen steeds een stapje verder. We beginnen te zien dat veel verhalen die verteld worden nodig zijn om mensen cognitief gerust te stellen. Iemand zei: stel dat het waar is dat zoveel verhalen niet kloppen, wat dan? De meeste mensen kunnen niet met die onzekerheid leven. Dus de informatie die een breder licht werpt op de wereld is dan bedreigend voor hun welbevinden. Dat verklaart de weerstand tegen jou en je collegae die hier wel over na durven denken. De afgelopen 3 jaar hebben dit heel helder gemaakt en zijn daarmee heel waardevol. Goed nieuws is er recent in de NRC stond dat er sinds Corona veel mee Filosofie studenten zijn. Lijkt er op dat meer jongeren willen onderzoeken hoe het zit. Zoals je zegt: ieder moet zijn eigen pad volgen. Wie oren heeft die hore!

Dineke
Dineke
Antwoord aan  Hans
6 maanden geleden

Ik vind juist dat op Blckbx, Café Weltschmerz, That’s the Spirit etc. zoveel zekerheid wordt uitgedragen. Terwijl twijfel juist goed is. Dus ik heb juist het idee dat veel ‘wappies’ de onzekerheid en de compexiteit v klimaatproblemen, polarisatie, groeiende ongelijkheid etc. – heel voorstelbaar – niet aankunnen en dus een ‘helder’ metafysisch verhaal nodig hebben.

Maar dat Filosofie weer meer gekozen wordt, is zeker goed nieuws!

Toon Weisenborn
Toon Weisenborn
6 maanden geleden

Vaccinatie is bij de eerste keer inderdaad effectief in de zin dat er antlichamen worden aangemaakt zonder dat de ziekteverwekker in de buurt is. Maar voor die instantane aanmaak betaalt de ontvanger van het vaccin een hele hoge prijs: je kunt na ontvangst van het vaccin niet meer immuun worden zoals je wordt na doormaken van de ziekte. Voor mazelen is dit – min of meer toevallig – heel goed uitgezocht en gepubliceerd in 2017 in een gratis te lezen publicatie van 7 pagina’s.

Als je Figuur 1 uit het artikel goed tot je laat doordringen, dan begrijp je dat je na een keer vaccineren nog EEN KWART van de immuniteit over hebt, uitgedrukt in aantal antlichamen. Na twee keer vaccineren heb je nog EEN TIENDE over. En, zoals de titel van het artikel al aangeeft, kun je ‘boosteren’ wat je wil, je blijft hangen op die een tiende. https://academic.oup.com/jid/article/216/8/977/4084678

Wat voor mazelen geldt, geldt voor alle virusziekten zoals bof en rode hond, alle griepsoorten en ook de ‘corona’s’.

Als je weet je deze ziekten ALLEMAAL ook overleeft als je GEEN antilichamen kunt aanmaken (als je aan agammaglobulinemie lijdt) – en hoeveel mensen, ook professoren, weten dit? Dan moeten ze het artikel van 4 pagina’s van Nobelprijswinnaar F.M. Burnet in The Lancet van 1968 gelezen hebben en wie doet dit? – dan lijkt het bovenstaande niet relevant. Echter: uit onderzoek is ook gebleken dat vaccins evenmin de werkelijke ziektebestrijders – de T-killer cellen – laten ontstaan in de grote aantallen en met de lange houdbaarheid zoals dat na doormaken van de ziekte gebeurt en daarmee werkelijke immuniteit oplevert.

Toon Weisenborn

Thomas Garbe
3 maanden geleden

Bij het antroposofische consultatiebureau kijk je samen met de ouders wanneer je wel of niet wil vaccineren en zo ja welk vaccin je op welk moment het beste kunt nemen.
Kinderziektes zijn inderdaad bedoeld om het lichaam wat je vanuit je erfelijkheid hebt gekregen deels af te breken om het dan naar je eigen idee weer op te bouwen.

Sta jij achter mijn werk en wil je mij steunen? Je helpt me daar enorm mee. Via mijn website kan je doneren. Heel veel dank voor iedereen die mij al steunt. Het stelt me in staat te doen wat me te doen staat. En dat is mensen raken. Want ik wens dat wij voelen dat we zijn en waarheid vinden in ons eigen weten. Zodat alleen de liefde ons nog kan sturen. Het is mijn zielsmissie.

Bedrag