Ik belde met Doutzen en we deelden waar we ons nu mee bezig houden. Zonder echt plan, en zonder afgesproken vorm. We denken hardop en delen wat we voelen. Over Israël en Palestina, de bevestiging show op Instagram, the art of being nobody en luisteren naar het eigen weten. Over daar willen zijn maar hier niet durven zijn. Het werd een gesprek waar we er veel van hebben de laatste tijd. Maar nu kunnen jullie meeluisteren. Van de eerste tot laatste minuut. 

delen
Telegram
Email
WhatsApp
Abonneer
Laat het weten als er
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Margreet
Margreet
7 maanden geleden

Fijn hè. Als je gewoon al goed bent. Bedankt om met jullie mee te mogen luisteren!

Zabeena
7 maanden geleden

Wat een mooi en inspirerend gesprek.

Maaike Oosterkamp
Maaike Oosterkamp
7 maanden geleden

Mooi en inspirerend gesprek! Dankjewel! 🧡

Anita
Anita
7 maanden geleden

Leuk en gezellig om naar jullie te luisteren. Herkenbaar, eerlijk , grappig, en fijne stemmen om naar te luisteren.

Nathalie
Nathalie
7 maanden geleden

Dankjewel lieve Isa, voor zo puur jezelf zijn en jezelf uitspreken. En Doutzen net zo voor je kwetsbaarheid en eerlijkheid. In die eerlijke spiegel herken ik mezelf in bepaalde stukken en in andere stukken wíl ik mezelf kunnen spiegelen.

Nathalie
Nathalie
Antwoord aan  Nathalie
7 maanden geleden

P.S. Heerlijk dat het allemaal niet zo technisch perfect is, noch hoeft. 🙂

Dineke
Dineke
7 maanden geleden

Ik neem wel aan dat Doutzen heel veel geld over maakt voor hulp aan de slachtoffers in Gaza? Dan houd je het klein, en doe je wel iets concreets 🥰

Dane de jong
Dane de jong
7 maanden geleden

Waarom jullie je soms zo hopeloos voelen en je het gevoel dat je het allemaal zelf moet doen:
God gaat dit oplossen.
Dit is de eindtijd.
Niemand wilt dit horen maar dit moet allemaal gebeuren.

En enige wat je kan doen, is het niet allemaal zelf proberen te doen met je eigen verstand.
Maar je over te geven aan God. En elke dag bidden of hij dit wil oplossen of hij Jezus terug wilt sturen. En de liefde van Jezus gaan verspreiden over jou wereld.

Wat new age en zelf ontwikkeling doen is je in een constante spiraal houden. Om bezig met jezelf te blijven, en steeds dieper te gaan.
Maar er blijft elke keer weer steeds meer om aan te werken.
En het houd niet op. En het belangrijkste je probeert het allemaal zelf te laten doen met je eigen verstand.

Dit is het werk van de duivel om je constant door pijn heen te laten gaan, je even weer goed te voelen om je daarna weer door de pijn heen te sleuren. En het houd nooit op, het werkt verslavend om er constant door heen te willen gaan en er mee bezig te willen zijn.

God kan je vrijzetten van al het verdriet en pijn. Maar je ook de inzichten geven waar het vandaan komt. Te mogen vergeven en je te laten zien welke weg je het best kan volgen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Het is een strijd tussen de duivel en god.
De duivel is allang verslagen, alleen moeten wij leren hem niet meer te geloven of om ons te laten verleiden door hem.

Geloven dat jou gevoel de waarheid is, terwijl je gevoel constant word misleid door de duivel. Er is een waarheid, en als je naar god komt, en je zijn waarheid aan neemt. Ben je al zoo bevrijd. De waarheid is helend.

En de duivel probeert je weg te houden bij de waarheid door je te laten geloven in verhalen over aliens etc.. telkens komt er weer een nieuw verhaal.

Er is maar een waarheid, de duivel is hier op aarden en doet er alles aan om de mensheid te vernietigen. En alleen God kan ons redden. Alleen wenden de meeste zich van hem af en denken dat ze het allemaal op eigen houtje kunnen doen.

Laat je redden , laat je lijden , jij bent ook zijn bijzondere dochter

Nonna
Nonna
Antwoord aan  Dane de jong
5 maanden geleden

Dane de Jong’

God is in ons.

Amen

Marieke Gielen
7 maanden geleden

Prachtig gesprek. Terug naar jezelf, dat is het enige wat we te doen hebben wat mij betreft. It all starts there. En vanuit die volle verbinding met jezelf met de juiste intentie vanuit je hart, je verbinden met alles en iedereen. Dank jullie ❤️

piet12345
piet12345
6 maanden geleden

Mooi gesprek. Inderdaad, focus niet op de slachtoffers maar op degene die er baat bij hebben. Dat plaatst grote gebeurtenissen in een heel ander daglicht en wordt het plaatje een stuk duidelijker.

Opa Snappie
6 maanden geleden

Luister naar Ilona Ware Kracht is ook heel fijn om te doen.

Cornelia
Cornelia
6 maanden geleden

Fijn hoor om naar jullie oprechtheid en eerlijkheid te luisteren, dank voor het delen.

Charline
Charline
6 maanden geleden

Ik luisterde deze al 3 keer, jullie raken zoveel aan. Ik haal herkenning, moed als inspiratie uit dit gesprek en jullie warme energie samen. Ik kijk alvast uit naar een deel twee of drie 🙂

Dineke
Dineke
6 maanden geleden
Sonya
Sonya
6 maanden geleden

Hallo Isa en Doutzen,

Alles is frequentie.
Gebeurtenissen zijn neutraal, jij zelf geeft er betekenis aan.

Roeland de Looff: Jij bestaat niet!

hans
hans
6 maanden geleden

Mooi punt: bewustzijnsshift. mogelijk bij nog iets minder dan de helft van de mensen in NL is mijn indruk. Goed teken is dat de prikbereidheid (nog) laag is ook in Duitsland en België. punt van bevestiging: Iedereen heeft dat in enige mate nodig lijkt mij. Daarom waren zoveel mensen blij met jullie en anderen zoals jullie die een andere mening over C. hadden. Velen dachten in het begin ben ik de enig die hier(perco’s etc.) niets van begrijpt. In onderzoeken zeggen de meeste mensen geen vertrouwen te hebben in de overheid en diens instituten. Toch blijven velen doen wat daar gezegd wordt. Pas als dat volgzame gedrag echt verandert krijgen we ons land terug den ik. Fijn dat jullie er zijn en deze gesprekken met ons delen. Hans Schipperus Leidschendam. ps. Leuk intermezzo met die postbode bij Doutzen, doet een beetje denken aan de begin tijd van Radio Veronica, toen hoorde je dat ze tussen de middag op het schip samen gingen zitten lunchen 🙂 tja dan weet je mijn leefttijd.

Paul
Paul
6 maanden geleden

Hulde voor Doutzen! Zij heeft als BN-er, gedurende de corona, zoveel stront over haar heen gekregen. Knap dat ze haar rug recht heeft gehouden!

marjon
marjon
6 maanden geleden

ik vind dit zo herkenbaar, Doutzen…voel precies hetzelfde…heb me nu op ‘neutraal’ gezet, ga geen discussies meer aan over oorlogen en de vreselijke dingen die om ons heen gebeuren. Maar ik blijf op mijn manier waarschuwen tegen vaccinaties, tegen beter weten in. Maar er woedt nog dagelijks een storm in mij, dat alles wat ik nu weet, jezelf kan verscheuren…en in mijn donkere momenten mij bedenk wat ik eigenlijk in deze wereld doe…

Griet
Griet
6 maanden geleden

Zo mooi, zo puur, zo echt, dankjewel

Sta jij achter mijn werk en wil je mij steunen? Je helpt me daar enorm mee. Via mijn website kan je doneren. Heel veel dank voor iedereen die mij al steunt. Het stelt me in staat te doen wat me te doen staat. En dat is mensen raken. Want ik wens dat wij voelen dat we zijn en waarheid vinden in ons eigen weten. Zodat alleen de liefde ons nog kan sturen. Het is mijn zielsmissie.

Bedrag