Het afgelopen jaar zijn mijn ogen geopend voor de onzuiverheid dat is geïnfiltreerd om ons heen. Dus niet (alleen) in de machten boven ons, maar in de directe omgeving, op social media, en ook in het wakkere, spirituele kamp. Ik heb het niet zozeer over mensen die bewust kwaad willen doen, of een bewuste dubbele agenda hebben (hoewel, die zijn er ook). Maar in dit geval heb ik het over narcisten, psychopaten en mensen die zijn overgenomen door duistere entiteiten. 

De schellen zijn van mijn ogen gevallen en ik heb in tijden niet zo helder gevoeld. En geweten. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Want ik moest eerst een laag van mezelf afpellen, en ergens doorheen, voordat ik aankwam bij het eigen weten. En ik denk dat het waardevol is om daarover te delen. Dat doe ik in deze aflevering. 

delen
Telegram
Email
WhatsApp
Abonneer
Laat het weten als er
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marloes Van Reek
Marloes Van Reek
6 maanden geleden

Poehe!!! Isa!! Deze resoneert en klinkt als poëzie voor mijn ziel. Dank je wel.

André
André
Antwoord aan  Marloes Van Reek
6 maanden geleden

André

Ademloos geluisterd!

Laat ik het daar gisteren nou met een vriendin uitgebreid over hebben gehad.

Zo herkenbaar allemaal, hoewel mijn “huiswerk ” nog niet af is.

De ZELF NADENKEN muts, draag ik met bescheiden trots.

Margriet
Margriet
6 maanden geleden

Kanonnen. Huilen hier. Zó raak. Jij hebt woorden weten te vangen voor iets wat voor mij enorm herkenbaar is. Dapper en mooi mens, dikke knuffel door de lucht en heel veel liefs.

Anouk
Anouk
6 maanden geleden

Wauw, goed gesproken Isa! Een voorbeeld voor velen m.b.t. het thema naar binnen gaan en het donker in jezelf aankijken. Het is niet eenvoudig en vergt moed. Waardevol ook dat je een stukje wilde delen over waar je vandaan komt, wat jouw verhaal is. Zo heeft ieder zijn of haar verhaal (kreeg wel een brok in mijn keel bij die van jou…♥️). Liefs!

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Anouk
Ina
Ina
6 maanden geleden

Dank je wel voor het delen van je verhaal. Ontroerend en invoelbaar.

Tanja
Tanja
6 maanden geleden

Holymoly Isa! Zo ontzettend herkenbaar, de manier waarop jij denkt en doet. Een warme deken om mij heen. Fijn om de verbinding te voelen en een inspiratie om zelf de reis steeds weer opnieuw op te pakken. Veel liefs uit Zwitserland!

Hanneke
Hanneke
6 maanden geleden

Dankjewel. Mijn 1e reactie is dat ik van alles wil delen hier. Maar ik ga er lekker zelf mee zitten te zitten. Zelf weten, weet je wel? Had ik al dankjewel gezegd?!

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Hanneke
Julia
Julia
6 maanden geleden

Geweldig mooi Isa! ❤️
Ben blij om zo’n herkenning bij je te vinden in de wijsheid in ons (relatief) jonge leven als dertigers. Hoe zitten we er straks bij als wijze oude dames? Fantastisch toch dit nu al echt in alle puurheid te hebben doorgewerkt. Hierdoor voel ik vooral zoveel rust en voorspoed voor alles wat nog komen gaat. Liefs en ik kijk uit naar de volgende uitzending.

Ria Suyderhoud
6 maanden geleden

Mooie podcast, dankjewel! Heel waardevol en herkenbaar!

Luc Provost
Luc Provost
6 maanden geleden

Ik stuurde meteen door naar een goede, wakkere, bewuste, authentieke vriendin….met als boodschap…:”te beluisteren tijdens je autoritten, podcast van EEN MEISJE MET BALLEN (ECHTE!)!!!”

Luc Provost
Luc Provost
Antwoord aan  Isa Kriens
6 maanden geleden

🤗💥👍👌💖

Carmen Rering
Carmen Rering
6 maanden geleden

Prachtig en herkenbaar wat is t mooi om te groeien naar liefde, zuiverheid en begrip…

Joy
Joy
6 maanden geleden

Dank lieve Isa, voor het delen. Zo waardevol! en herkenbaar. Hartegroet, Joy

Dagmar
Dagmar
6 maanden geleden

Mooi, authentiek, puur, liefdevol, integer, helicopterview en herkenbaar. Zowel vwb het inhoudelijke stuk als jij als mens, ik (her)ken jou.
Hoe was t ook alweer; the art of being nobody;)
Dankbaar en liefs!

Nicole
Nicole
6 maanden geleden

Dank je voor het delen. Wat kan je het mooi en helder verwoorden, echt top.

Erika
Erika
6 maanden geleden

Dank je wel voor deze persoonlijke beleving die je met ons deelt; ontroerend mooi en fijn om naar te luisteren; je hebt zó gelijk, maar o,o, wat is het ook pijnlijk om zo met dat innerlijk werk bezig te zijn. Heel herkenbaar en jouw verhaal zet mij (en vele anderen) weer aan het denken. We hebben nog zoveel te doen in deze tijd! 💕

Petra
Petra
6 maanden geleden

Dankjewel lieve Isa

Jolanda
6 maanden geleden

Wauw! Isa, zo ontzettend herkenbaar. Als 23 jaar doe ik “graafwerk” en nu pas kan ik staan voor mijzelf met nog alle hobbels die daar bij komen.
En ja alle antwoorden zitten IN onszelf.
Het wordt steeds mooier en makkelijker, voor zover je dat kunt zeggen. Je herkent sneller je valkuil en gaat er eerder mee zitten en voelen.
Fijn dat je dit allemaal deelt isa. Dank je wel.
Liefs en dikke knuffel
Jolanda🌻
Wees de Glimlach
én
Hou van je Verdriet

Sita schilt
Sita schilt
Antwoord aan  Jolanda
6 maanden geleden

Mooii zeg! Ik ben een oud mens en vind”Hou van je Verdriet” erg mooi en goed gezegd Amen🙏❤️

Simoon
Simoon
6 maanden geleden

Woorden aan iets geven, wat eigenlijk van jezelf is zonder woorden… Chapeau! Herkenbaar met zelfs wat tips, waarmee ik eens kan stoeien… Dank je wel x

Madeleine
Madeleine
6 maanden geleden
Marloes Van Reek
Marloes Van Reek
6 maanden geleden

En nog een keer geluisterd. Zo fijn en het help mij landen in mijn eigen wijsheid. Nogmaals bedankt.

Jacqualine Zonneveld
Jacqualine Zonneveld
3 maanden geleden

Dank voor deze mooie podcast Isa…ik was je even een tijdje ‘uit het oog verloren’ en dan opeens BAM! Kom ik je weer tegen. Zo raak jouw woorden én herkenbaar jouw zoektocht (het zou de mijne kunnen zijn;-)). Ook de spiegels die je opwerpt over de “love & light” beweging voel ik, kan ik plaatsen. Fijn dat je hier zo open en eerlijk over bent. Mooie inzichten die met mij resoneren voel ik…meer vertrouwen in dat innerlijk weten/voelen en niet afgeleid worden daarin. Dicht bij…en mét jezelf kunnen zijn. Krachtig en oh zo kwetsbaar…mooi mens.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Jacqualine Zonneveld
Sta jij achter mijn werk en wil je mij steunen? Je helpt me daar enorm mee. Via mijn website kan je doneren. Heel veel dank voor iedereen die mij al steunt. Het stelt me in staat te doen wat me te doen staat. En dat is mensen raken. Want ik wens dat wij voelen dat we zijn en waarheid vinden in ons eigen weten. Zodat alleen de liefde ons nog kan sturen. Het is mijn zielsmissie.

Bedrag