algemene voorwaarden

Vragen over jouw bestelling kan je richten aan orders@isakriens.nl.
Wil je je trui of T-shirt(s) terugsturen? Dat kan binnen twee weken na ontvangst. Mail naar orders@isakriens.nl onder vermelding van de besteldatum, de ontvangstdatum, het ordernummer en het feit dat je de trui en/of T-shirt wil retourneren. Ik geef je dan de retourinstructies. Na ontvangst van de retourzending, stort ik het aankoopbedrag terug, minus de betaalde (standaard) verzendkosten.
Uiteraard ga ik er vanuit dat je de trui of het T-shirt een beetje heel houdt zodat ik hem nog aan iemand anders kan verkopen. Ik twijfel er niet aan. Maar mocht ik het product niet kunnen doorverkopen, kan ik je geen geld teruggeven.
Super bedankt voor je aankoop. Ga er in shinen. Ga high fiven. Maar vooral: zelf weten!

Sta jij achter mijn werk en wil je mij steunen? Je helpt me daar enorm mee. Via mijn website kan je doneren. Heel veel dank voor iedereen die mij al steunt. Het stelt me in staat te doen wat me te doen staat. En dat is mensen raken. Want ik wens dat wij voelen dat we zijn en waarheid vinden in ons eigen weten. Zodat alleen de liefde ons nog kan sturen. Het is mijn zielsmissie.

Bedrag